Corona-chok: Flere par skal ikke danse i aften

06/11/2020 10:51

|

Lukas Jepsen

Foto: TV2

Mest læste i dag

Corona har nu også fundet vej til Vild med dans-studiet, og det betyder at to af de tilbageværende ni par, ikke skal danse i aftenens program.

De to par det drejer sig om er Nukâka Coster-Waldau og partneren Silas Holst, samt Janus Bakrawi og partneren Karina Frimodt.

Det sker efter at Silas Holst og Karina Frimodt, der begge ved siden af Vild med dans, har arbejdet på produktionen af musicalen ”Dirty Dancing” hvor de to dansere begge har været i nærkontakt med en smittet. Det oplyser TV 2, fredag kl. 10.00.

Selvom det kun er de to professionelle dansere, der har været i nærkontakt med en smittet, har deres partnere valgt at tage konsekvensen.

Alle fire deltagere fra de to par er nu gået i selvisolation, og kan derfor ikke medvirke i aftenens program.

De udeladte deltagere skal corona-testes i morgen, de har ikke, og vil ikke have kontakt med programmets andre deltagere. Dog skulle ingen af de fire i øjeblikket vise symptomer på sygdommen.  

Ingen sendes hjem

Det får også betydning for strukturen i aftenens show. De syv resterende par vil stadig danse, men ingen par vil aften blive sendt hjem, og seerne får derfor ikke mulighed for at stemme på deres favorit i aften.

Dommerne vil stadig give karakterer efter hver dans, men karaktererne vil ikke tælle i programmet fremover.

”Vi har valgt at sætte konkurrencen på hold i aftenens program, så Nukâka og Silas samt Janus og Karina forhåbentlig kan vende tilbage på dansegulvet næste fredag,”

Siger underholdningsredaktør på TV 2, Thomas Strøbech

Aftenens program bliver altså mere end opvisning, end den konkurrence vi er vant til at se.

Anderledes finale

At ingen par forlader konkurrencen i aften, vil få konsekvenser for finaleprogrammet. For sendedatoerne ændrer sig ikke, og ifølge Thomas Strøbech, betyder det at finalen den 19. december vil bestå af fire par, i stedet for tre.