Chok i X Factor: Trækker sig fra programmet øjeblikkeligt

11/02/2021 11:01

|

Redaktionen

Foto: Lasse Lagoni/TV 2

Mest læste i dag

Det bliver et lidt hurtigere exit end planlagt for gruppen Kajsa, der ellers havde kvalificeret sig til Thomas Blachmans bootcamp, men nu har valgt at trække sig.

Mon ikke Thomas Blachman var en smule træt af de tre medlemmer af sanggruppen KAJSA, da han fik nyheden om at de har valgt at trække sig fra programmet?

Den garvede X Factor-dommer fik tildelt den notorisk berygtede gruppe-kategori, er han må netop derfor ærgre sig ekstra meget, da han nåede at vælge gruppen Kajsa, som en af hans bud på en potentiel vinder af årets X Factor – men sådan kommer det ikke til at gå.

Det står klart efter at de tre kvinder, Karen, Julie og Asta i en fælles mail skrevet til B.T. officielt har meldt ud, at deres X Factor karriere stopper nu.

”I 'X Factor'-forløbet dukkede der ting op, som krævede et andet fokus fra os alle tre. Asta og Karen Marie var henholdsvis i gang med at starte og afslutte et højskoleophold, og Julia skulle til optagelsesprøve på det klassiske musikkonservatorium. Undervejs blev det tydeligt for os, hvor meget det kræver at være med i et TV-program, og at ingen af os var klar til at give afkald på vores individuelle projekter,” – Lyder det fra de tre sangere i bandet til B.T.

Men i musikbranchen er der som i så mange andre brancher – ens død er en andens brød, og en ny gruppe vil selvfølgelig tage Kajsa’s plads på Thomas Blacmans bootcamp.