6 stjernetegn, der ALDRIG bør flytte sammen

01/06/2024 18:43

|

Sebastian Ilsøth

Det er ikke alle, der har problemer med at bo under samme tag. Men disse seks stjernetegn bør under ingen omstændigheder flytte sammen. Foto: Shutterstock
Det er ikke alle, der har problemer med at bo under samme tag. Men disse seks stjernetegn bør under ingen omstændigheder flytte sammen.

Mest læste i dag

Det er altid hyggeligt at flytte sammen med sin kæreste for første gang.

Det er tydeligt at se, hvordan venner strømmer til for at hjælpe, og det nye par skal under flytningen finde ud af, om der nu også kan blive plads til de massive gulvhøjtalere fra B&O, eller om kontoret skal laves om til et improviseret walk-in.

Den form for små gnidninger vil der være i ethvert forhold, når et par flytter sammen, men det er slet ikke tilfældet for disse seks stjernetegn, der ganske enkelt ALDRIG bør flytte sammen.

Skorpion (23. oktober - 24. november) og tvilling (21. maj – 20. juni)

Det er virkelig en dårlig idé for en tvilling og en skorpion at flytte under samme tag, og det skyldes ganske enkelt, at de to stjernetegn har vidt forskellige personligheder, der har svært ved at mødes på midten.

Tvillingen er frygtelig social og kan snakke dit øre af. De elsker sladder og det sociale sammenhold, som skabes, når man har nogle slibrige hemmeligheder at dele.

Men sådan har skorpionen det slet ikke. Skorpionerne elsker godt nok også andre menneskers hemmeligheder, men når tvillingen deler ud af andres uheld, vil det automatisk føre til, at skorpionen ikke stoler på sin partner.

Skorpionen kræver altså tillid, og at de kan stole på hinanden under samme tag, og i løbet af tiden under samme tag, vil tvillingen blive frustreret over skorpionens manglende tillid og store behov for privatliv.

Krebs (21. juni - 22. juli) og vædder (21. marts - 19. april)

Kombinationen af en vædder og en krebs er ganske enkelt alt for stor en følelsesmæssig bombe, der er i konstant fare for at eksplodere.

Vædderen er med sit store temperament klar til at tackle alle udfordringer og gå i clinch med andre mennesker, der træder dem over tæerne hver eneste morgen.

Krebsen er derimod meget mere følsom og har brug for at blive holdt om og beskyttet og holder meget af, at partneren kan være deres skjold mod livets udfordringer.

Her vil vædderen føle, at krebsen kræver for meget tid og omsorg, der trækker vædderen ned i sølet. Krebsen vil derimod føle, at vædderen tromler dem og er komplet ligeglad med de følelser og problemer, som krebsen går igennem.

De er derfor et rigtig dårligt match under samme tag.

Fisk (19. februar - 20. marts) og jomfru (23. august – 22. september)

På papiret er fisken og jomfruen et godt match. De modsatte stjernetegn har hver de styrker, som de selv mangler.

Jomfruen er praktisk anlagt, logisk og meget detaljeorienteret, mens fisk er lidt mere løs i fatningen og ikke altid får betalt regningerne til tiden, oftere kommer for sent og glemmer at ordne de huslige pligter.

Jomfruen bliver derfor hurtigt træt af at lege mor og babysitter for den konstant flyvske og distræte fisk, der ikke ændrer sig.

Obs: Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen videnskab bag ovenstående, og derfor kan personer med de nævnte stjernetegn naturligvis bo sammen.