Vegansk kvinde opdager naboen griller pølser: Kort efter sker det utænkelige

13/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Denne historie er bestemt ikke og skrive hjem om, for den veganske kvinde, der i den grad kan klandres for at tage nabostriden til det næste niveau.

Mest læste i dag

Den veganske kvindes Cilla's nabekonflikt er blevet taget til det næste niveau. Det siges, at hun har indgivet en retssag mod sine naboer på grund af lugten af grillet kød, der breder sig over til hendes ejendom.

Cilla gjorde det klart, at hun ikke længere kunne nyde sin have og var overbevist om, at naboerne bevidst grillede for at irritere hende.

Denne sag, der begyndte tilbage i 2018, har ikke gået ubemærket hen i Australien.

Cilla hævdede, at naboenes grillning var en ondsindet handling, der udelukkende var beregnet til at chikanere hende.

Indtil videre har Cilla dog ikke haft held til at få retssystemet til at tage hendes sag alvorligt. State Administrative Tribunal of Western Australia afviste hendes påstande under en høring.

Dette skete, på trods af at kvinden præsenterede mere end 400 A4-sider som bevis for, at hendes naboer chikanerede hende.

"Den mængde materiale, hun har produceret, indikerer, at denne sag har overtaget hendes liv," udtalte dommer Peter Quinlan ifølge BBC.

Dommeren afslørede også, at nabofamilien ikke havde gjort andet end at bruge deres udendørsareal som en normal familie.

Men Cillas reaktion begrænser sig ikke kun til grillning. Hun føler sig også chikaneret på grund af støjniveauet, som nabobørnene skaber.

Kvinden har tilsyneladende ikke opgivet sagen og arbejder på at indsamle yderligere beviser for, at familien chikanerer hende.