Ung kvinde købte brugte sko - fik sig et chok, da hun gjorde opsigtsvækkende fund i dem

15/05/2024 21:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde fik sig lidt af et chok, da hun gjorde et meget opsigtsvækkende fund i et par brugte sko, hun havde købt.

Mest læste i dag

En kvinde blev ganske overrasket, da hun undersøgte et par brugte sko, hun havde anskaffet via Depop, og fandt en stor mængde kontanter gemt i en af dem.

Hun besluttede sig for at lave en video om sin opdagelse og delte den på TikTok, hvilket hurtigt udløste en debat om, hvorvidt hun skulle beholde pengene. Dette blev rapporteret af The Sun.

Kvinden, kendt på TikTok som @malaika, fandt pengene i en konvolut, som var skjult i en sprække i bunden af en af støvlerne.

I videoen fremviser hun ikke kun de fundne pengesedler, men også skoens beskadigede bund og den krøllede konvolut fuld af sedler.

"Netop fundet en bunke kontanter skjult i bunden af skoene jeg købte på Depop," skrev hun til sin video.

Indlægget opnåede hurtigt over 1.000 kommentarer og 150.000 likes.

Foto: TikTok

Kommentarerne afslørede en splittelse i meningerne om, hvorvidt hun burde beholde pengene eller sende dem tilbage til den tidligere ejer af skoene.

Mange brugere opmuntrede hende til at beholde fundet, mens videoen også affødte ønsketænkning fra andre, der misundte hendes held.

Dog argumenterede andre for flere årsager til, at hun burde returnere pengene, og nogle gættede på, at pengene kunne være forbundet med kriminelle aktiviteter.

"Det skriger nærmest narkopenge til mig," kommenterede en bruger.

"De er gamle sedler! Du kan måske få dem omvekslet i banken, men ellers er de værdiløse," bemærkede en anden.

Foto: TikTok

Flere brugere undrede sig også over, hvorfor hun havde købt sko på Depop, der havde en synlig skade.

"Hvorfor købte du sko med en sprække på Depop?" spurgte en bruger nysgerrigt.

Andre undrede sig over, hvorfor nogen overhovedet ville gemme penge i deres sko, hvilket er vanskeligt at besvare, men folk har forskellige grunde til en sådan handling.

"Hvorfor havde personen overhovedet gemt penge der?" spurgte en, mens en anden undrede sig: "Hvad lavede de penge der i første omgang?"