Undrede sig over mærkelig lugt på hotelværelset: Blev chokeret, da han kiggede under sengen

18/05/2023 10:42

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
En mand fik et kæmpe chok, da han kiggede under senge på sit hotelværelse.

Mest læste i dag

En overnatning på Guzang Shuhua Inn i Tibet blev en mareridtsagtig oplevelse for hotelgæsten Zhang, der fik mere end han havde regnet med. Selv John Cleeses vilde portrættering af hotelejeren Basil Fawlty formåede ikke at skabe så meget rædsel som den, Zhang oplevede.

Zhang blev nødt til at bede om at få et nyt hotelværelse på grund af en voldsom lugt.

Selvom dette smukke hotel ofte bliver rost på sociale medier for sit springvand, varme lys og traditionelle træbalkoner, rummede det en skræmmende oplevelse for den uheldige gæst.

Da han kiggede under sengen, opdagede han til sin store rædsel et lig, skriver Sosialnytt.

En af hotellets øvrige gæster hævder ifølge The Telegraph, at han i flere timer havde sovet i sengen oven på et lig uden at være klar over det.

Zhang har delt sin uhyggelige oplevelse på sociale medier, men hotellet benægter fortsat, at en sådan hændelse skulle have fundet sted.

Det er svært at sige, hvad der er sandt i denne sag. Men Zhang hævder i hvert fald, at han bemærkede en stærk lugt i rummet. I starten troede han, at det var hans egne fødder, der var årsagen til stanken, men det var ikke tilfældet.

Trods lugten lagde Zhang sig til at sove. Efter at have sovet i tre timer bedte han om at blive flyttet til et andet værelse på grund af lugten. Det var først da, at liget blev fundet under sengen.

Efterfølgende skulle Zhang tale med politiet. De tog hans DNA og forsikrede ham om, at han ikke skulle bekymre sig, da en mistænkt allerede var blevet anholdt i sagen.

- Jeg er meget bange og har stadig svært ved at sove, fortalte en bedrøvet Zhang til Shangyou News.

Liget er efter sigende ikke blevet identificeret endnu.