Udefra ligner mandens hjem blot et gammelt fly - men vent til du ser det indefra

11/11/2023 15:44

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Der er både brusebad, sengeplads, et beskedent køkken og meget andet i flyveren.

Mest læste i dag

En 73-årig elektroingeniør ved navn Bruce Campbell har omsat sin drøm om at bo i et fly til virkelighed.

Da Bruce var 15 år gammel, blev han inspireret til at skabe et hjem i et fly efter at have set en form for flykirkegård på tv. I 1999 besluttede han sig for at realisere denne drøm og hyrede et bjærgningsfirma til at finde et passende gammelt fly til ham.

Efter flere måneders søgen fandt firmaet en Boeing 727 200-passagerjetliner i Grækenland, der vejede omkring 31 tons og havde en størrelse på 1.066 kvadratmeter. Bruce betalte omkring 650.000 kroner for flyet og fik det transporteret til Oregon.

For at gøre flyet beboeligt investerede han yderligere 800.000 kroner, hvilket inkluderede fjernelse af motoren for at forhindre flyvning. Bruce har ombygget flyet, så det nu opfylder alle hans daglige behov.

Det skriver CNBC.

Inden i flyet har han indrettet et område med brusebad, vask, vaskemaskine og køleskab. Hans køkken er minimalistisk med blot en mikrobølgeovn og brødrister. Han har skabt et multifunktionelt område med sofa, soveplads og arbejdsbord. Hans månedlige udgifter, inklusive ejendomsskat og elektricitet, ligger på 2500 kroner.

Bruce Campbell bor skiftevis i USA og Japan og håber på at realisere sin drøm om et flyhjem også i Japan. Han deler med et smil: "Det er meningen at skabe et hjem, som jeg elsker, i et land, jeg elsker, og med mennesker, jeg elsker.

Hvis jeg bare kan genopleve min ungdom, vil alt være fint."

Se billeder og video af flyet indefra nedenfor:

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Foto: YouTube