Passageren ville ikke høre efter - så besluttede piloten at ydmyge hende

20/11/2023 14:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Efterfølgende er han blevet hyldet som en helt!

Mest læste i dag

En pilot er blevet hyldet som 'helt' for at håne en berettiget kvinde, der spurtede ned ad gangen for at være den første af flyet.

Det rapporteres af Mirror.

En passager delte sin oplevelse, idet hun observerede, hvordan kvinden hurtigt forlod sit sæde, straks efter at flyet ramte landingsbanen, og løb mod udgangen.

På trods af at sikkerhedsseleskiltet stadig var tændt, og stewardesserne gentagne gange bad hende vende tilbage til sit sæde, ignorerede hun dem, indtil flyet sikkert var standset.

Løb mod udgangen

Passageren, der havde været vidne til kvindens opførsel, besluttede at dele historien på det sociale medie Reddit for at hylde pilotens handlinger.

"Kvinden bagerst spændte selen af og spurtede til fronten af flyet for at komme ud først. Hun undlod at etablere øjenkontakt og opfattede sig selv som speciel. Jeg taler om at bevæge sig fra det bageste sæde i flyet, passere hele rækken og fortsætte forbi første klasse, praktisk talt stående ved den lille køkkenområde forrest," fortalte personen bag opslaget og fortsatte:

"Sikkerhedsseleskiltet var stadig tændt, og vi rullede stadig ned ad landingsbanen. Flybesætningen bad hende gentagne gange om at vende tilbage til sit sæde, indtil vi nåede gaten, men hun svarede ikke engang."

Passageren fortsatte med at forklare, hvordan alle om bord vendte deres opmærksomhed mod kvinden efter at have siddet igennem den lange otte timers flyvning.

Tager sagen i egen hånd

Men det var, da piloten besluttede at tage sagen i egen hånd.

"Pludselig meddelte piloten, at vi havde en særlig gæst om bord, og at han ville komme ud for at hilse på dem, når vi var blevet slået til ved gaten. Kvinden stod der akavet, indtil vi var fuldstændig parkeret, og flyet gjorde, hvad fly nu gør, når de lander, i omkring 15 til 20 minutter," fortalte medpassageren og tilføjede:

"Alle sad og ventede for at se, hvad piloten talte om. Endelig kom piloten ud og bad damen om at flytte sig lidt, så han kunne besøge den særlige gæst. Han fortsatte med at bede hende om at rykke tilbage. Først lidt, så lidt mere, så lidt mere. Han førte hende gennem rækkerne og forsøgte at finde en specifik person. Alle kiggede rundt for at se, hvem det kunne være."

Hyldes som helt

Piloten fortsatte med at lede hende tilbage række for række, indtil hun nåede helt bagerst i flyet. Passageren sagde:

"Til sidst, da de nærmede sig bagenden af flyet, bad han hende om at sidde et øjeblik, mens han tog fat i højttaleranlægget bagerst i flyet. [Han sagde] 'Mine damer og herrer, jeg vil gerne meddele, at vores særlige gæst sidder på sæde 42C. Lad os give hende et bifald.' Hele flyet brød ud i latter og klapsalver. Jeg nød hvert øjeblik af det."

I en kommentar til pilotens handlinger sagde en bruger: "Den pilot er en helt for folket."

En anden tilføjede: "Jeg håbede, at den særlige gæst var en betjent, der kom ombord for at arrestere kvinden for at nægte at følge sikkerhedsrelaterede kommandoer givet af medlemmer af flybesætningen."

En tredje bruger sagde: "Nogle gange, når et fly lander for sent, er der mennesker, der har forbindelsesflyvninger, som bliver meget svære at nå. De skal hurtigt ud af flyet for at have en chance for deres forbindelse. Den bedste måde at håndtere det på er at informere stewardessen, og de kan komme med en generel meddelelse. Selvfølgelig ignorerer folk nogle gange den meddelelse og blokerer gangen for disse mennesker alligevel."