Pas på hvor du har sex: Mand brækker penis på tankstation

12/03/2021 12:19

|

Redaktionen

Foto: TLC

Mest læste i dag

En mand oplevede noget nær alle mænds værste mareridt, da han ved et uheld brækkede sin penis under en, meget, lidenskabelig omgang lagengymnastik.

Andy og Bree fra USA, var ude at køre på en rejse, og angiveligt var der pludselig visse behov der trængte sig på. For parret besluttede at holde ind på en tankstation med den ide, at hygge sig noget mere, end man ellers normalt gør på en tankstation. Det skulle dog snart vise sig, at være en dårlig ide-

Skuespillere gendannede øjeblikket på det amerikanske medie TLC's ”Sex Sent Me to the ER”. Et program der bogstaveligt talt laver dramatiseringer af sex-skader.

"Jeg ser ned for at se min penis, og den var omtrent på størrelse med min underarm,” – siger den pågældende mand og fortsætter:

”Jeg ser blod strømme ud af min penis, og det stopper ikke. Det var absolut ti ud af ti på smerteskalaen. Ingen vil se på deres penis tre gange sin normale størrelse med blod, der drypper ud af den."

Parret kørte derefter, i al hast, til nærmeste hospital. Det var dog desværre 45 minutters kørsel væk.

Da parret endelig nåede frem, tog det ikke lægerne lang tid at konstatere, at Andy havde brækket sin penis.

Det krævede derfor en operation, hvor en lille del af Andys penis i første omgang måtte opereres væk.

Lægerne formåede at redde Andys manddom, men han fik forbud mod at have sex i fire uger for at give sin penis chancen for at helbrede.

Så selvom Andy ganske givet er lykkelig for nu at have en velfungerende penis igen, måtte han alligevel tilføje: "Ingen mand vil nogensinde høre, at lægen har taget et af dit stykke af ens penis,"