Par flyttede ind i gammelt hus: Skræmmende brev landede få dage senere

09/08/2023 12:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Et par modtog et 'uhyggeligt brev' efter at være flyttet ind i et gammelt hus, der blev bygget for omkring 130 år siden.

Mest læste i dag

Et skræmt duo modtog et foruroligende brev, der forsynede dem med information angående 'skjulte lokaler' dybt inde i huset, som de netop havde taget kontrol over.

Historien om Courtney og Matt, der for nylig var flyttet ind i en ældgammel bolig, der blev opført omtrent for 130 år siden, er blevet beskrevet af Daily Star.

Ikke længe efter de havde taget ophold i ejendommen, blev de konfronteret med et rystende brev afsendt af 'den sidste overlevende efterkommer' af familien, der tidligere ejede huset.

Indholdet af brevet udlagde detaljer om skjulte kamre i deres bolig, som både inkluderede diskrete opbevaringssteder såvel som egentlige velbevarede gemmesteder.

Parret besluttede efterfølgende at dele en optagelse på TikTok, hvor de afslørede indholdet af brevet og de opdagelser, det havde ledt dem til.

I videoen, der på dette tidspunkt havde modtaget over 96.000 'likes', forklarede Courtney detaljer om det modtagne brev.

"Henvendt til 'køber', indeholdt brevet en introduktion: 'Tillad mig at præsentere mig selv. Jeg er den sidste overlevende efterkommer af Madison-familien, der engang var ejere af dette hus, og hvor jeg voksede op'," afslørede hun.

"Jeg ønsker at dele information om de hemmelige lokaler og nogle aspekter, som I muligvis ikke blev informeret om, da I erhvervede ejendommen."

I brevet blev Courtney og Matt forsynet med viden om tre distinkte hemmelige rum i huset, inklusiv et rum i tilknytning til pejsen og et andet tæt på stuen.

En efterfølgende video viste parret, der gik på opdagelse i deres bolig og fremviste flere af de hemmelige rum, de havde opdaget. Under pejsen opdagede de eksempelvis et hemmeligt skab skjult bag et spejl, der gemte på forskellige alkoholiske drikkevarer såsom vin, øl, bourbon og sherry.

En yderligere skjult kælder blev afdækket på et badeværelse, og Courtney beskrev dette som 'det absolut mest uhyggelige rum i huset'.

"Min formodning er, at der muligvis engang har været et slags værelse her, men i realiteten er det blot en dyster loftetage," forklarede hun.

På den nederste etage fandt hun et andet 'skjult rum', der var markant større i sammenligning med de andre. Derfor var parret usikre på, hvilken vej de skulle gå med hensyn til dette rum.