Ønskede bare et 'sødt billede' med far: Nu væmmes hun over detalje

12/11/2023 08:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvinde ville blot have et 'sødt billede' med sin far, men nu væmmes hun over en særlig detalje på billedet.

Mest læste i dag

En kvinde havde et ønske om at tage et 'sødt billede' med sin far, men da hun så resultatet, blev hun forfærdet over en uventet detalje.

Kvinden ved navn Kris delte en video på det sociale medie TikTok, hvor hun og hendes far sidder side om side, klar til at foreviges på et billede.

"Når du tror, du får et sødt billede med din far," kommenterede hun videoen.

Foto: TikTok

Efter at have fået mulighed for at inspicere billedet nærmere, valgte Kris at zoome ind og opdagede en detalje, der chokerede hende.

Den måde, hun sad ved siden af sin far på, skabte en skygge på faderens t-shirt, der fik det til at ligne, at hun havde en ganske stor næse. Dette blev rapporteret af News.com.au.

I kommentarsektionen udtrykte mange deres mening, og flere indrømmede, at de ikke ville have bemærket det, hvis ikke Kris selv havde påpeget det.

"Jeg ville ikke have lagt mærke til det, men det er sjovt," kommenterede en person.

Foto: TikTok

"Babe! Griner højt," skrev en anden, hvortil Kris svarede: "Min fandens Gru-næse (karakter fra filmen Grusomme mig, red.)."

"Stop det! Jeg lagde ikke mærke til det, før du sagde noget," skrev en tredje person, der åbenbart heller ikke selv havde opdaget detaljen på billedet.

Også Kris kommenterede dette: "Jeg lagde heller ikke mærke til det, men da jeg gjorde, kunne jeg ikke stoppe med at se det."