Nabo blokerer kvindes indkørsel i ugevis: Så tager hun den sødeste hævn

09/08/2023 16:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun spurgte naboen pænt om at flytte bilen flere gange.

Mest læste i dag

En kvinde er blevet anerkendt for at tage hævn over sin "berettigede nabo", der vedholdende parkerede foran hendes indkørsel.

Dette er rapporteret af Mirror.

Den 30-årige har forklaret, hvordan en af hendes naboer, der ejer tre biler, ikke kunne få dem alle til at passe på sin indkørsel. Som et alternativ begyndte han at parkere to af dem på vejen.

Uden at spørge om tilladelse

Hun påpeger, at dette ikke udgjorde et problem, før han begyndte at blokere hendes indkørsel, for at undgå at "tilstoppe" vejen alt for meget.

Kvinden valgte at dele sin historie på det sociale medie Reddit.

"Jeg bor i en lukket gade med små huse. Hvert hus har en parkeringsplads, og de fleste ejere af flere biler har parallelle parkeringspladser foran deres huse. [Min mand og jeg] havde ikke en bil, da vi begge arbejdede hjemmefra og undgik kørsel. Desuden er den offentlige transport her ikke så dårlig. En nabo, der ejer tre biler, har åbenbart ikke nok plads til at parkere dem alle ved sit eget hus," forklarer kvinden og fortsætter:

"Berettiget nabo" spurgte en anden nabo om tilladelse til at parkere foran hendes hus (da hun heller ikke kører). Hun gav tilladelse, men i stedet for at blokere sin anden bil, valgte "berettiget nabo" at parkere foran min indkørsel."

Køber sin egen bil

Selvom hun erkender, at hun ikke ville have haft noget imod, at han parkerede foran hendes indkørsel, hvis han havde spurgt først, ville hun stadig have krævet, at han flyttede bilen lejlighedsvis.

"Min familie besøger os ofte, og når de kommer i bil, ender han normalt med at blokere. Vi er nødt til at bede ham om at flytte bilen, og hver gang bliver han sur, som om det var os, der bad om en tjeneste," deler kvinden og fortsætter:

"Jeg fik en god jobfremme, der krævede, at jeg mødte op på arbejdet tre gange om ugen. Vi besluttede derfor at købe en bil, som vi gjorde. Vi parkerede den pænt i vores indkørsel. Næste morgen blokerede fyren min udkørsel. Jeg ringede på hans dørklokke som en gal (kl. 06:00), og da han endelig dukkede op, bad jeg ham om at flytte bilen og ikke parkere der mere."

En tilfredsstillende hævn

Hun påpeger, at han blev "defensiv" over emnet, som om hun havde bedt ham om at gøre hende en "kæmpe tjeneste". Hun tilføjer:

"Han blev defensiv og påstod, at min nabo havde givet ham tilladelse til at parkere foran hendes hus. Jeg svarede: 'Ja, men det her er mit hus, og hvis du blokerer min indkørsel igen, fjerner jeg din bil.' Han flyttede sig, men næste dag blokerede han igen," siger hun og fortsætter:

"Vi indså, at han lod sin bil stå ulåst, så vi løsnede håndbremsen og skubbede bilen midt ud på vejen foran hans indkørsel. Jeg lagde en seddel på forruden med teksten: 'Næste gang ringer jeg efter en bugseringsvogn,' satte tape over dørklokken, så den bliver ved med at ringe, og jeg skyndte mig væk så hurtigt som muligt. Han har ikke sagt noget, men han har heller ikke parkeret der igen."

Prikken over i'et

En kommentar til hendes indlæg lød: "Sådanne historier lever jeg for. Jeg drømmer om en dag at være lige så sej som dig."

En anden tilføjede: "Store highfives til dig!"

En tredje bruger bemærkede: "Fantastisk! Du håndterede situationen på en genial måde. Han vil helt sikkert tænke to gange, før han blokerer din indkørsel igen!"

Endnu en bruger tilføjede: "Det der med dørklokken er den perfekte afslutning på din velplacerede hævn."