Mor tager et billede af sin søn på restaurant - men læg mærke til kvinden i baggrunden

16/10/2023 11:11

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Kvinden i baggrunden endte med at få en 'hovedrolle'.

Mest læste i dag

At have en søn eller datter tjenende i Forsvaret kan være en både stolt og udfordrende oplevelse, hvor bekymringer om sikkerhed og fremtid fylder ens tanker. Heather Almond, en amerikansk mor, bruger al den tid hun kan med sin søn Gavin, når han ikke er i militæret og gennemgår sin grundlæggende træning.

Under en familieweekend besluttede mor og søn at spise på en restaurant. Denne begivenhed tog en helt uventet drejning, da regningen skulle betales, som rapporteret af Bored Daddy.

Moren delte efterfølgende denne bemærkelsesværdige oplevelse på Facebook.

"I weekenden besøgte jeg min søn på Fort Benning sammen med min datter og mor. Han er i gang med sin grundlæggende træning, og det var en weekend, hvor hele familien var samlet.

Min søn elsker sushi, så vi fandt en japansk restaurant for at spise. Vi bestilte en stor og lækker måltid til en samlet pris på omkring 700 kroner. Men da tiden kom til at betale, blev vi overrasket, da servitricen meddelte, at regningen allerede var blevet betalt af de gæster ved et andet bord. Servitricen forklarede, at de ønskede at takke min søn for hans tjeneste.

De var allerede væk, før jeg fandt ud af det, men jeg formåede at tage et billede af min søn, hvor en af de generøse gæster kunne ses i baggrunden.

Jeg kender ikke hendes identitet, men jeg kan med sikkerhed sige, at dette betød utrolig meget for os. Vi vil finde en måde at give denne venlighed videre på."

Herunder kan du se billedet, hvor en af de generøse gæster sidder i baggrunden.

Foto: Facebook