Mor deler kæmpe amme-brøler: Det må du aldrig gøre

11/03/2021 11:41

|

Redaktionen

Mest læste i dag

En britisk kvinde har delt et billede på sin Facebookprofil med en tilsvarende advarsel til andre mødre, da hun lærte på den hårde måde, at spraytan og amning, ikke går hånd i hånd.

Hvis du har et barn der er så lille, at du stadig ammer, skal du ikke få spraytan. Det siger måske sig selv, men det gjorde det ikke for britiske Gemma Colley.

Den erfaring har hun nu delt på sin Facebookside – det skriver SE og HØR.

Den unge mor have besluttet sig for, efter et langt år, og en lige så lang vinter med nedlukninger og meget begrænset mulighed for at opholde sig udenfor, at det var på tide at få lidt velfortjent farve i huden igen.

Derfor lod hun sig spraytanne, og alt var i den fineste orden – lige indtil hun et par timer senere skulle amme sin lille søn.

Den brune kulør hun få timer forinden havde fået sprayet på kroppen var nemlig ikke helt tør, og resultatet af dette var, at hendes lille søn pludselig var helt brun i en stor del af ansigtet.

Billedet delte hun i Facebookgruppen ”The unmomsy mom” med teksten:

”Fra en mor til en anden, jeg vil gerne fortælle jer om min episke fejl over alle fejl. Jeg fik en spraytan, et par timer senere ammede jeg min søn. En meget skyldig mor. En lektie til alle: Prøv ikke dette!”

Nu har mor og søn så præcis samme hudfarve, hvert fald enkelte ganske specifikke steder, og der vil ganske givet gå et par uger, før sønnike igen har sin sædvanlige hudfarve i ansigtet.