Michael reddede bange hund fra dens frygtelig skæbne: Efterfølgende vil hunden ikke give slip

21/02/2024 08:47

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Efter Michael reddede Sweetys liv, ville hunden ikke slippe ham igen.

Mest læste i dag

hjertet af Kambodsja, hvor traditionen med hunde som fødevarer stadig praktiseres, findes der alligevel individer dedikeret til at fremme dyrs rettigheder og trivsel. En af disse ildsjæle er Michael Chour, som frivilligt bidrager til organisationen The Sound of Animals. For nylig stod Michael og hans hold bag en imponerende redningsindsats, hvor de befriede en hund kaldet Sweety og fem andre hunde fra et nærliggende slagteri, rapporterer Sosialnytt.

Michael blev øjeblikkeligt rørt ved synet af Sweety. "Ved første øjekast på Sweety, blev Michaels hjerte brudt. Hun var rædselsslagen og forstod ikke situationen." Den kærlighed og omsorg, Michael viste hende fra start, skabte et ubrydeligt bånd mellem dem. Sweety var overvældende taknemmelig over for sin redningsmand og ønskede ikke at forlade hans side.

Foto: Facebook

Efter deres flugt fra slagteriet blev Sweety overført til organisationens tilflugtssted i Thailand for at påbegynde et nyt kapitel i sit liv. Selvom Michaels mål ofte er at finde adoptivhjem til de hunde, han redder, tog Sweety's historie en anden vending.

Michael oplevede en så dyb forbindelse med Sweety, at han valgte at adoptere hende selv. Han understregede, at alle hunde fortjener et lykkeligt liv og et trygt hjem, men indrømmede, at nogle hunde simpelthen berører hans hjerte dybere end andre.

Historien tager dog en sørgelig drejning, da Sweety døde dagen efter sin sterilisation. Selvom hun kun nød en kort tid efter sin redning, var denne periode præget af kærlighed og omsorg, hvilket gav en vis trøst.

Se videoen nedenfor for at opleve øjeblikkene mellem Sweety og Michael.