Mand kørte indkøbsvogn ind i supermarkedsansat: Det kom han hurtigt til at fortryde

03/02/2024 07:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Twitter
En kunde vælger at køre en vogn direkte ind i en ansat. Det viste sig at være en rigtig dum ide.

Mest læste i dag

En medarbejder i Walmart besluttede sig for at handle på egen hånd, da en utilfreds kunde påkørte ham med sin indkøbsvogn.

Dette førte til en konfrontation mellem de to, efter at kunden i butikken havde påkørt den ansatte, der væltede ind i hylderne bagved.

Den pågældende medarbejder, som forbliver anonym og har en hestehale, var markant mindre end den vrede kunde, der tilsyneladende startede konflikten.

Hele episoden, der fandt sted i en amerikansk dagligvarebutik, blev optaget og delt på Twitter af YouTuber Mrgunsngear ifølge Daily Star.

Efter at den utilfredse kunde havde påkørt den ansatte, valgte medarbejderen at tage hævn og forfulgte kunden, da han vendte ryggen til.

De fleste tilstedeværende i supermarkedet var chokerede over begivenhederne, mens en enkelt tilskuer begyndte at klappe, da den ansatte løb mod kunden.

Stilheden blev brudt, da lyden af den ansattes knytnæve, der ramte kunden i ansigtet, kunne høres.

En vidne, der tilsyneladende mente, at kunden fik, hvad han fortjente, råbte 'Damn right', efter at den ansatte havde slået til.

Optagelsen afsluttes med synet af kunden liggende på gulvet, bevidstløs efter det voldsomme slag.

Selvom Walmart normalt har egne sikkerhedsvagter, var de ikke til stede under episoden, hvilket fik en bruger til at foreslå: "Forfrem ham til sikkerhedsvagt."

En anden kommenterede, "Dette er en af de få gange, hvor jeg er okay med sådan en reaktion."