Mand fjerner træplade i skab på hotelværelse: Fik et chok over, hvad der gemte sig bag den

30/12/2023 05:48

|

Sebastian Ilsøth

Foto: X
En mand gjorde et rystende fund, da han fjernede en træplade bagerst i et skab på et hotelværelse.

Mest læste i dag

Mange har oplevet overraskende fund på hotelværelser, såsom glemte genstande eller usædvanlig badeværelsesindretning. Men få ville tænke på at fjerne en træplade bagerst i et skab på et hotelværelse. Dette var imidlertid præcis, hvad en mand besluttede sig for at gøre, da han og hans kæreste overnattede på et hotel.

Hændelsen blev dokumenteret i en video, som mandens kæreste, Diana Albers Ramirez, delte på TikTok. Videoen begynder med en rundvisning på det rummelige og pænt indrettede hotelværelse med en stor seng og et rundt badekar.

Derefter åbner han dørene til et klædeskab bagerst på værelset, hvor bagsiden er dækket af to træplader. Ved hjælp af nøglekortet til hotelværelset fjerner han forsigtigt disse plader og afslører en overraskende opdagelse: en lille dør bagved. Modigt beslutter han sig for at åbne denne dør, noget de fleste sandsynligvis ikke ville have gjort.

Bag den lille dør afslører videoen en hemmelig korridor, der strækker sig rundt om en betydelig del af værelset.

Denne uventede opdagelse har fået opmærksomhed på sociale medier, hvor brugere har delt deres spekulationer om årsagen til den skjulte korridor.

Nogle mener, at arkitekturen blev designet med specifikke dimensioner for at effektivt bruge materialer, mens andre antyder, at dårlig hotelentreprenørskab kan være årsagen til denne underlige konstruktion. Der er også dem, der indrømmer, at de ikke ville have udforsket så langt som manden gjorde, og simpelthen ville have forladt værelset ved synet af en ekstra dør i skabet.

Diskussionen på sociale medier har spændt fra teorier om arkitektoniske beslutninger til en simpel afvisning af at udforske hemmelige døre. En bruger bemærkede, "Dør bag en dør? Jeg er allerede på vej til lobbyen for at tjekke ud," mens en anden sagde, "Så snart jeg ser en hemmelig dør bag en hemmelig dør, forlader jeg øjeblikkeligt værelset."