Mand brugte 4.000 kroner på et efterladt depotrum: Endte med at ramme den helt store jackpot

13/10/2023 18:05

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En mand besluttede sig for at løbe en risiko, da han købte et efterladt depotrum – og det viste sig at være en god idé.

Mest læste i dag

Når man træffer beslutningen om at erhverve sig et efterladt opbevaringsrum, indebærer det naturligvis en vis risiko. Ikke desto mindre valgte en mand ved navn Kieran at kaste sig ud i dette eventyr, og det skulle vise sig at være en heldig beslutning.

Kieran, der aktivt deler videoer på YouTube under aliaset @rummagearound, har en vane med at opkøbe genstande fra genbrugsbutikker, loppemarkeder og Facebook for herefter at videresælge dem med fortjeneste på eBay, Amazon og Depop.

Ifølge en artikel i Mirror afslørede han for nylig i en video, at han havde besluttet sig for at købe et efterladt opbevaringsrum. Han gav i alt 465 pund for det, svarende til lidt over 4.000 kroner. Efterfølgende gik han i gang med at undersøge rummet for at vurdere, om han havde foretaget en god investering.

I videoen udtaler Kieran: "Det er det her, vi er på udkig efter," mens han viser, at han har opdaget boksehandsker fra Sugar Ray Leonard, som han havde mulighed for at sælge til en begejstret køber.

Derudover afslører han, at opbevaringsrummet rummede en bred vifte af andre genstande, herunder feltsenge, campingudstyr, soveposer, telte, fiskegrej, en vaskemaskine, en kaffemaskine og en lampe.

Desuden stødte han også på en række genstande, som han ikke havde brug for, såsom en tandbørste, fyrværkeri og en næsten tom Gucci-parfume. Ingen af disse ting kunne videresælges, hvilket også gjaldt for de DVD'er, han fandt.

I opbevaringsrummet opdagede han desuden hele 17 poser med tøj, 70 par sko samt en stor æske med smykker. Kieran havde ikke umiddelbart en klar fornemmelse af, om disse smykker havde nogen værdi, så han besluttede at tage dem med for at undersøge det nærmere senere.

En iPod Shuffle, som ikke havde været på markedet i mange år, var også iblandt fundene, hvilket fik Kieran til at bemærke, at det nærmest var en "historisk genstand." Han påpegede desuden, at det ikke var almindeligt at støde på en sådan iPod, da den blev lanceret i 2005.

Blandt de mange fund var der også liggestole, tæpper, bøger og endda en fodbold fra Stoke City. Flere af skoene vurderede han som værd at medtage, men størstedelen af dem lod han blive tilbage.

Efter at have brugt lidt over to timer på at tømme opbevaringsrummet, havde Kieran en rimelig god idé om, hvor meget han kunne forvente at tjene. Han forventede at kunne realisere en indtjening på 2.045 pund (svarende til 17.600 kroner) ved at sælge genstandene for i alt 2.510 pund (21.600 kroner).