Lauras mor bestilte kage til afsluttende eksamen: Da hun så den, indså hun straks fejlen

25/02/2024 05:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Lauras mor havde bestilt en speciallavet kage i anledning af, at hun blev færdig på universitet. Kagen havde dog ikke helt det ønskede udseende.

Mest læste i dag

Når man endelig er udklækket fra universitetet, findes der utallige måder at fejre denne milepæl på. En del vælger at gøre dette med et overdådigt måltid og vin, men det er ikke vejen frem for enhver.

En god portion mennesker foretrækker i stedet en nedtonet og hyggelig fejring, måske med kaffe og kage for dem, som kan kigge forbi.

Det var måske netop med denne tanke, at Lauras mor besluttede at bestille en særlig kage til hendes universitetsafslutning.

I stedet for at nøjes med en standardkage fra bageren eller supermarkedet, ønskede hun noget unikt. Hun tog derfor kontakt til en konditor for at få skabt en kage specielt til lejligheden.

Ved bestillingen anmodede hun om, at der skulle være et billede af Laura på kagen, og at Laura skulle bære en 'cap' - en særlig hovedbeklædning, som udleveres ved dimissioner i USA.

Men da konditoriet modtog bestillingen, opstod der en fejl. I stedet for at dekorere kagen med den nævnte hovedbeklædning, blev der pyntet med en kat. Det stod klart, at der var sket en misforståelse mellem 'cap' og 'kat'.

Laura delte selv billedet af den fejlagtige kage på det sociale netværk Facebook, hvor hun spekulerede på, om der var sket en lyttefejl.

"Min mor bestilte en eksamenskage med en 'cap' på. De må have misforstået," skrev hun til billedet.

Foto: Facebook

Ikke desto mindre formåede Laura og hendes familie at tage situationen med godt humør, selvom kagen ikke helt levede op til forventningerne. Heldigvis var smagen stadig i top.

I kommentarfeltet under Lauras opslag delte flere brugere deres egne fortællinger om lignende fejltagelser, fra forkert stavning af navne til helt forkerte bestillinger.

Det er derfor klart, at Lauras oplevelse ikke er isoleret. Tværtimod er det en fejl, som mange kan nikke genkendende til. Heldigvis ser de fleste ud til at kunne tage det med et smil.