Kvinde vender hjem fra ferie og opdager, at familiens hus er blevet revet ned ved en fejl

04/07/2024 10:26

|

Nicolai Busekist

En medarbejder indrømmede, at han havde fået den forkerte adresse efter at have tjekket tilladelsen, men virksomheden har ikke gjort noget for at rette op på det.

Mest læste i dag

En husejer fik noget af et chok, da hun fandt ud af, at et firma fejlagtigt havde revet et hus ned, som hun ejede i det sydvestlige Atlanta.

Susan Hodgson sagde i et interview med Associated Press, at hun fandt en bunke murbrokker i stedet for sin ejendom, da hun kom hjem fra ferie sidste måned. Ejendommen havde været i familiens eje i flere generationer.

"Jeg er rasende. Jeg vågner hele tiden og tænker: 'Er det her en joke eller hvad?' Jeg er i chok," sagde Hodgson.

Hun fortalte, at en nabo ringede til hende, mens hun var væk, og spurgte, om nogen var blevet hyret til at rive det tomme hus ned.

"Jeg sagde 'nej', og hun sagde: 'Der er nogen her, der lige har revet hele huset ned'," sagde Hodgson.

Da naboen konfronterede dem, blev arbejderne ubehagelige, sagde Hodgson. Det betød naturligvis også, at de fortsatte med nedrivningsarbejdet.

"Han sagde til hende, at hun skulle holde mund og passe sine egne sager," sagde Hodgson.

Hun sendte et familiemedlem over for at finde ud af, hvad der foregik og bede om en tilladelse. Da en ansvarlig på stedet tjekkede sin tilladelse, indrømmede han, at han var på den forkerte adresse.

"Det har været spærret af i cirka 15 år, og vi holder det spærret, dækket, græsset slået og haven ren. Skatterne er betalt, og alt er i orden," sagde hun.

Hodgson sagde, at hun havde indgivet en politirapport og talt med advokater, men de er stadig i limbo.

"Vi er stadig i gang med at finde ud af, hvad vi skal gøre. Vi presser i forskellige retninger for at se, om noget vil ske," lød det også fra hende.

Hun sagde, at firmaet i Atlanta, You Call It We Haul It, endnu ikke har kontaktet hende.

"Hvordan kan folk bare rive andres ejendom ned og så bare køre væk? Hvordan kan de tro, at det er okay? Jeg ønsker bare, at han vil komme og løse problemet, han har forårsaget," sagde hun.

"Det er svært at tro, at nogen tror, de har ret til at rive noget ned og smutte uden at sige: 'Jeg er ked af det. Hvad skal jeg gøre for at løse dette? Det var en fejl'. De gav mig ingenting."

I en erklæring til WAGA-TV sagde firmaet, at de undersøgte sagen og arbejdede på at løse fejlen, der havde forårsaget denne situation.