Kvinde hører snorken i sin lejlighed: Da hun ser hvor snorken kommer fra, ringer hun straks til politiet

05/12/2023 17:33

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Weibo
Kvinden var ikke alene i lejligheden.

Mest læste i dag

I starten af november infiltrerede en mandlig indbrudstyv ulovligt fru Tangs hus i Yunnan-provinsen i det sydvestlige Kina, hvor hun bor sammen med sit lille barn.

Da han trængte ind omkring midnat, opfangede han pludselig stemmer fra de vågne beboere. Af denne grund besluttede indbrudstyven at skjule sig i et andet rum og vente, indtil de intetanende beboere gik i seng, og huset blev stille.

Desværre for ham fungerede planen ikke helt som forventet: Mens han ventede på det ideelle øjeblik, faldt han i søvn.

Midt om natten blev fru Tang vækket af høj snorken, som hun først forsøgte at ignorere, idet hun antog, at støjen kom fra naboen.

Efter 40 minutter måtte moderen endelig gå ud i køkkenet for at vaske sit barns mælkeflaske. Her bemærkede hun, at snorkelyden var blevet kraftigere og kom fra tættere hold.

Pludselig gik det op for den kinesiske kvinde, at støjen stammede fra et rum i hendes eget hus. Da hun gik ind i rummet, opdagede hun en fremmed mand, der sov roligt på gulvet.

Tang greb straks telefonen og tilkaldte politiet. Betjentene ankom til familiens hjem, før tyven vågnede. Den uvelkomne gæst blev vækket og anholdt.

Manden er ikke ukendt af politiet; ifølge SCMP.com blev han først dømt for tyveri i 2022 og sad i fængsel indtil september. Efter løsladelsen besluttede han at vende tilbage til den kriminelle løbebane, som Tag24 rapporterer.

Udover politiets efterforskning må indbrudstyven, hvis efternavn er Yang, nu også håndtere en omfattende latterliggørelse på sociale medier.