Kvinde går en tur ved stranden: Pludselig så hun et ansigt begravet mellem klipperne

06/01/2024 05:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: FRIENDS OF HORSEY SEALS
Den kvindelige fotograf fik sig noget af et chok, da hun pludselig lagde mærke til, hvad der befandt sig mellem klipperne.

Mest læste i dag

I en rørende redningsaktion på Waxham Beach i Storbritannien blev en ung sæl reddet fra en næsten håbløs situation af en lokal fotograf og redningsholdet fra Friends of Horsey Seals (FoHS), ifølge The Dodo.

Fotografen Rachel var på stranden for at fange billeder af det lokale dyreliv, da hun pludselig hørte hjerteskærende nødråb. Overrasket opdagede hun en ung sæl, fanget mellem stenene i en havmur og begravede sig til halsen i sand. På trods af hendes tvivl om at redningen var mulig, kunne hun ikke ignorere den lille hvalps behov, fortalte en talsperson for FoHS til The Dodo.

Med tidevandet stigende nåede FoHS-redningsteamet hurtigt frem og påbegyndte en omhyggelig graveoperation. Forsigtigt fjernede de sandet, der havde fanget sælen, og til stor lettelse lykkedes det at befri den lille skabning. "Vores team formåede at grave hvalpen ud og løfte ham til frihed," rapporterede FoHS-talspersonen.

Selvom sælen var beskidt af sand, syntes den at være i god form trods den skræmmende oplevelse. FoHS bemærkede, at selvom sælen stadig var ung, var den ikke længere afhængig af sin mor og burde kunne klare sig selv i det vilde, forudsat at der ikke opstår yderligere uheld.

Denne begivenhed tjener som et inspirerende eksempel på, hvordan enkeltpersoners opmærksomhed og hurtige handling kan gøre en betydelig forskel i dyrs liv.

Foto: FRIENDS OF HORSEY SEALS

Foto: FRIENDS OF HORSEY SEALS