Kvinde fik invitation til bryllup og dukkede op i kirken: Bryder sammen, da hun ser hvem bruden er

02/03/2024 07:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun får sit livs chok, da dørene i kirken går op, afslører videoen.

Mest læste i dag

Normalt har kvinder omhyggeligt planlagt deres bryllup ned til mindste detalje - ingenting er overladt til tilfældighederne, og alt er timet og arrangeret måneder før den store dag.

Uanset om det drejer sig om valget af brudekjolen, buketten, fotografen, kirken, middagen eller underholdningen, plejer den kommende brud at have en betydelig indflydelse på arrangementet.

Men da argentinske Mercedes Ortiz skulle giftes, havde hun intet at skulle have sagt om sit eget bryllup. Hun var intetanende om begivenheden helt frem til et minut før vielsen, skriver den britiske avis The Mirror.

Mercedes Ortiz og hendes mand var omgivet af venner og familie, da de sagde ja til hinanden. Screenshot: YouTube.

Mercedes Ortiz' kommende mand, Gustavo Ortiz, havde nemlig arrangeret alt for at overraske sin kommende kone med et bryllup.

Den intetanende kvinde blev inviteret til en vens bryllup og ankom til kirken i Sarandi nær Buenos Aires sammen med en gruppe venner. Men da døren til kirken åbnede sig, fik hun sit livs chok.

Inde i kirken ventede Gustavo sammen med familie og venner, der klappede, og sandheden gik op for en overrasket og tårevædet Mercedes. Hendes reaktion blev fanget på kamera.

Sammen med sin far gik den overraskede brud op ad kirkegulvet omgivet af alle sine kære. Hånd i hånd sagde Mercedes og Gustavo ja til hinanden.

Brudeparret havde været sammen i 30 år og fået tre børn, før Gustavo endelig tog mod til sig og overraskede Mercedes med kirkebrylluppet.

Se videoen af brylluppet her: