Jenna klagede over naboens højlydte 'aftenhygge': Der næste der så skete, havde hun aldrig forventet

19/02/2024 13:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hun kunne ikke sove grundet sin nabos højlydte lagengymnastik.

Mest læste i dag

Mange, der har boet i tæt bebyggelse som et boligkompleks, kender til at overhøre naboers intime øjeblikke igennem væggene.

19-årige Jenna havde netop sådan en oplevelse. En aften, da hun forsøgte at falde i søvn, blev hendes nattero forstyrret af lydene fra nabolejligheden, hvor der tydeligvis var gang i den.

Dette førte til, at hun besluttede at skrive en høflig besked til naboen for at gøre opmærksom på den forstyrrende støj.

Hendes oplevelse tog en uventet drejning, som beskrevet af Newsner.

I brevet, hun forberedte til sin støjende nabo, stod der:

"Kære nabo. Kan I venligst dyrke kærlighed lidt mere stille? Nogle af os forsøger at sove og foretrækker ikke at blive påmindet om vores ensomhed... I må gerne nyde hinandens selskab så meget, I ønsker - bare ved en lavere volumen. Mange tak!"

Efter at have lagt brevet under nabos døren, skyndte hun sig tilbage til sin egen lejlighed.

Kort tid efter, opdagede hun en respons ved sin dør fra naboen, som var overraskende:

"Kære nabo, jeg beklager meget dette. Jeg var ikke opmærksom på, at jeg var så højlydt, og ja, det kan være ret ophidsende at være højlydt under sex, men det var på din bekostning, hvilket jeg er oprigtigt ked af", skrev naboen og tilføjede:

"Jeg vil bestemt gøre en indsats for at nyde mig selv ved en meget lavere volume fremover. Og du skal ikke være bekymret, du vil ikke være alene for evigt. Den rette person kommer når tiden er rigtig. Jeg var selv single i 18 år."

Som en del af deres undskyldning, inkluderede naboen også en chokoladebar til Jenna, hvilket hun delte på sin X-konto (tidligere kendt som Twitter-konto).

Det kan ses herunder:

Foto: X (Twitter)