Fra naturlig til at ligne en dukke: Se hendes transformation til en udgift på 85.000 kroner

11/07/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En kvinde har brugt ca. 85.000 kr., fordi hun har ønsket at ligne en dukke. Det har ført til, at hendes familie har slået hånden af hende.

Mest læste i dag

Dolly Mix stammer fra en privilegeret baggrund i Somerset, England, og hendes familie har endda forbindelse til de kongelige.

Ikke desto mindre har hun erkendt, at hun altid har følt sig udenfor. Dette blev især tydeligt, da hendes familie brød med hende, fordi hun ønskede at ligne en Barbie-dukke.

Den 29-årige kvinde har altid haft et ønske om at ligne en Barbie-dukke med blondt hår, store bryster og fyldige læber.

Men nu behøver hun ikke længere blot at drømme om det, da hun har valgt at realisere sin drøm.

Som et resultat af flere kosmetiske indgreb ser hun nu ud, som hun ønsker det. Hun har blandt andet fået lavet større bryster, men har også fået Botox og læbefyldstof, så hendes ansigt ser mere plastikagtigt ud.

"Mit mål er at se mere plastikagtig ud end menneskelig. Jeg vil beskrive mit udseende som en 'bimbo-dukke'," fortalte hun Truly-mediet.

"Jeg har altid ønsket at ligne en Barbie-dukke."

Foto: Instagram

Dolly besluttede sig for at flytte væk fra sin familie i Bath. Hun flyttede i stedet til London i starten af 20'erne for at udtrykke sig selv og skabe sit eget liv.

I interviewet har Dolly åbent fortalt, at det især var hendes far, der ikke støttede hendes ønskede udseende.

Mens hun boede hjemme, opførte hendes familie sig forfærdeligt over for hende og nedgjorde hendes udseende, hævdede hun.

"Jeg har ikke set min familie i mange år. De støtter mig ikke i at forfølge min 'bimbo'-identitet," sagde hun.

"Min familie har brugt så mange ord til at beskrive mit udseende. Jeg er blevet kaldt en vederstyggelighed og sammenlignet med l*rte."

"Der var ingen plads til, at jeg kunne udforske mine egne veje."

Foto: Instagram

Dolly tilføjede, at det var familiens plan, at hun skulle giftes, få mange børn og opdrage en traditionel familie.

"Min slægt er meget vigtig for dem og har rødder langt tilbage i den kongelige familie," sagde hun.

"Han, min far, forsøgte konstant og ubønhørligt at arrangere ægteskaber med velhavende godsejeres sønner. Det kunne jeg virkelig ikke lide."

Selvom hun ikke har kontakt med sin nærmeste familie, har Dolly for nylig mødtes med sin kusine Carly for første gang i fem år - og de planlægger at mødes igen efter en vellykket genforening.

Mens størstedelen af hendes familie har vendt ryggen til hende, har Dolly tiltrukket over 17.000 følgere på Instagram, som følger med i hendes unikke livsstil.