Far raser mod skole: 6-årig datter kom hjem med bekymrende gave

06/10/2023 07:41

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Gaven fik med ét faren til at kontakte skolen.

Mest læste i dag

Trent Howard fra Perth, Australien, har udtrykt kritik over sin kun 6-årige datters skole.

Det drejer sig om en gave, som datteren havde lavet i skolen til sin far på Fars dag den 3. september. Gaven bestod af to sider, hvor hver side indeholdt forslag til, hvordan han kunne forbedre sit humør.

Det lød sødt, ikke sandt? Men det ændrede sig, da man så den anden side, hvor budskabet virkede helt malplaceret. Der stod 'når alt andet fejler', og ved siden af var der tegnet en patron.

Denne tegning har fået flere, herunder Trevor, til at kritisere skolen, fordi de mener, at den kan opfattes som en opfordring til selvmord.

Trevor udtalte ifølge LadBIBLE: "Jeg har en sær form for humor, men dette her er absolut ikke humor."

Foto: YouTube

Trents kone, Renae Howard, besluttede straks at kontakte Connolly Primary School, hvor deres datter går i skole, for at få mere information om denne hændelse.

Det kom frem, at det faktisk ikke var datteren, der havde lavet denne besynderlige tegning, men hendes lærer, der havde forsøgt at være morsom.

En psykolog, der blev interviewet i forbindelse med denne sag, advarede om, at børn ofte tager ting bogstaveligt, og de har muligvis ikke den nødvendige sprogforståelse til at udtrykke, hvad der bekymrer dem. Derudover kan voksne i nærheden også reagere stærkt på ord som "patron" og "død".

Undervisningsministeriet i Western Australia har senere beklaget sagen og udtalt: "Skolen har undskyldt over for forældrene og vil ikke gentage denne type aktivitet i fremtiden. Rektoren har personligt undskyldt over for en forælder, der har klaget. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at undskylde over for forældrene og gentage, at denne aktivitet ikke var passende for eleverne, hvilket vi har drøftet med skolen."

Det er vigtigt at bemærke, at selvmord er et alvorligt problem i Australien med omkring 3.000 tilfælde årligt, og mænd har tre gange større risiko for selvmord end kvinder.