En ung kvinde blev standset ved indgangen til en festival: Politiet gjorde chokerende fund i hendes underliv

02/09/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En 25-årig kvinde blev stoppet ved indgangen til en festival. Her gjorde politiet et chokerende fund i hendes underliv.

Mest læste i dag

En ung kvinde undgår en fængselsstraf efter at være blevet standset af politiet ved indgangen til en festival, hvor hun blev fundet med næsten 200 ecstasy-piller skjult i sit underliv.

Ved Chester Crown Court blev det forklaret, at Keira Wilson, en 25-årig kvinde, blev trukket til side ved indgangen til Creamfields-festivalen, da en narkohund udviste stor interesse for hende. Dette blev rapporteret af Daily Star.

Anklager Rosemary Proctor forklarede, at den unge kvinde selv indrømmede overfor politiet, at hun havde gemt pillerne i sit underliv. Hun erkendte dog også, at hun ikke vidste, hvilken type piller det var, eller hvor mange der var.

Efterfølgende blev hun visitation, og under denne søgning blev der fundet en "stor pose" med hele 192 ecstasy-piller, som ville have haft en værdi på cirka 16.700 kr., hvis de var blevet smuglet ind på festivalspladsen.

Politiet beslaglagde også en mobiltelefon, hvor de opdagede SMS-samtaler mellem den unge kvinde og en anden person. Disse beskrev købet af billetter til festivalen.

Desuden blev der fundet beskeder, der afslørede, at den 25-årige Keira Wilson skulle transportere "grejet" ind på pladsen og overdrage det til en anden person, der skulle sælge det. Hendes rolle var således at fungere som en form for kurer.

Forsvarer Matthew Hopkins fremhævede, at hans klient erkendte sin skyld ved første lejlighed og ikke havde nogen tidligere domme.

Dommer Simon Parrington udtalte: "Der er opslag og skraldespande på stedet til at deponere stoffer, men alligevel valgte du at fortsætte, og som så mange andre blev du fanget. Det, du gjorde, var ekstremt uoverlagt, og jeg håber, at du har lært en vigtig lektion."

Den 25-årige kvinde blev dømt til 18 måneders betinget fængsel. Derudover skal hun udføre 150 timers samfundstjeneste og betale omkostningerne i sagen, som beløber sig til lidt over 4.000 kroner.