Cirkusløve efter 20 års fangenskab - se reaktionen, da den endelig bliver sat fri

03/10/2023 12:21

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Efter to årtier i fangenskab, bliver løven Mufasa endelig sat fri - se videoen her

Mest læste i dag

Livet i fangenskab udgør den mest forfærdelige eksistensform, da ethvert levende væsen, uanset om det er et dyr eller et menneske, er skabt til at nyde friheden.

Desværre støder vi alt for ofte på hjerteskærende historier om dyr, som ender med at tilbringe deres liv i lænker og aldrig får mulighed for at smage frihedens sødme.

Et eksempel er pumaen Mufasa, som blev indfanget og tvunget ind i et cirkus i Peru. Hans tilværelse blev forvandlet til et mareridt, da han var dømt til at tilbringe 20 lange år lænket i bagenden af en pick-up truck.

Cirkusdyr lider ofte under forsømmelse og misbrug, og Mufasa var desværre ingen undtagelse.

Heldigvis fandt han en redningsplanke takket være dyreværnsorganisationen Animal Defenders International, som kæmpede utrætteligt for at sætte en stopper for Mufasas lidelser og give ham en chance for et nyt liv.

Deres hovedmål var at lukke cirkuset, og det var i den forbindelse, de opdagede Mufasa for første gang.

At befri ham fra cirkuset var en opgave fyldt med udfordringer, men de opnåede det utænkelige.

Mufasa fik endelig muligheden for at leve i overensstemmelse med sin naturlige natur. Han smagte frihedens sødme og nød glæden ved at være ét med naturen. Desværre var hans tid som et frit dyr kortvarig. Den smukke puma gik bort på tragisk vis på grund af nyresvigt blot måneder efter sin redning. Trods alt fik han muligheden for at tilbringe sine sidste dage som et frit og elsket væsen, hvilket var en trøst.

Ingen skabning bør nogensinde opleve den form for mishandling, som Mufasa gennemgik. Må han hvile i fred.

Hvis du vil vide mere om denne hjerteskærende historie, kan du se videoen nedenfor: