Bonde finder et gigantisk æg, men indholdet var endnu mere forvirrende

22/10/2023 06:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
En landmand fandt et enormt æg under en høne - da han så, hvad der kom ud af det, kunne han ikke tro sine egne øjne.

Mest læste i dag

Hvem kan undlade at værdsætte et æg til morgenmad? Uanset om dine præferencer går i retning af scrambled eggs, pocherede æg eller spejlæg, er æggene en fantastisk måde at begynde dagen på.

De giver os den nødvendige energi og komplementerer perfekt smagen af ost, tomater og bacon.

På sjældne lejligheder kan det endda ske, at nogle æg indeholder to blommer. Har du nogensinde stødt på et sådant overraskelsesæg? Hvis du har, er der en landmand i Texas, som kan prale af noget endnu mere usædvanligt - et æg indeni et andet æg.

Hvis du ikke er bekendt med dette fænomen, så fortsæt med at læse.

Foto: YouTube

Det er yderst usædvanligt at finde et æg med et andet æg indeni, og mange tvivler endda på, om de virkelig eksisterer, på trods af videoer, der viser folk, der åbner dem.

Ikke desto mindre viser en YouTube-video en mand, der gør præcis det. I juli 2015 uploadede han en video, hvor han opdager et usædvanligt stort æg, lagt af en ganske almindelig høne. Videoen har siden da fået over 3 millioner visninger.

Landmanden begynder forsigtigt at banke på ægget og skaber en lille revne i skallen. Derefter fjerner han en lille del af skallen, og her kan vi tydeligt se blommen.

Foto: YouTube

Han tømmer langsomt blommen fra skallen, indtil det bliver tydeligt, at der er endnu et æg inde i det første.

Det andet æg, som var indeni det store æg, er af normal størrelse. Han knækker også dette æg, og det er blot et ganske almindeligt æg, som dem, vi køber i supermarkedet.

Du kan se hele forløbet i videoen nedenfor: