Børnefamilie ville lave sød julebesked: Endte med helt andet budskab

17/12/2020 10:09

|

Lukas Jepsen

Foto: Twitter

Mest læste i dag

En amerikansk børnefamilie ville sprede lidt julestemning med en besked i deres vinduer ud til vejen, men da de var færdige var det et noget andet budskab i ruderne.

Det er ikke kun i Danmark folk går og drømmer om en hvid jul.

En amerikansk familie ønskede i den grad også at få noget julesne, og besluttede derfor at skrive ordene ’Let it snow’ i vinduerne ud til vejen. Men ordene der nok mest af kendt fra den legendariske julesang, blev til noget helt andet da familien var færdige.

Og problemet ligger i hvor mange vinduer familien har ud til vejen. Let it snow har i alt ni bogstaver, og familien havde kun syv vinduer direkte ud til vejen. Faktisk ni, men de sidste to vinduer er på siden af huset og kan derfor ikke ses på samme måde.

Let it snow blev til ’tits now’

Desværre blev de to første bogstaver L og E skrevet i ruderne på siden af huset, hvilket betød at de sidste syv vinduer alle havde et bogstav er hver, der i stedet for en julebesked, skriver noget helt andet, og noget frækkere.

’Tits now’ endte der med at stå i familiens vinduer. Oversat til dansk – bryster nu – hvilket ikke ligefrem minder om en julebesked.

Så den julestemning familien gerne ville sprede lykkedes ikke helt, i stedet går billeder af deres sjove fejl nu verden rundt på sociale medier, hvor den bestemt også sættes pris på af rigtig mange mennesker.