Bizar kur: En mor og hendes børn drak egen morgenurin i kampen mod corona

16/02/2021 11:31

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Hvis man nogensinde skulle bruge eksempel på, at ikke alt hvad der skrives på internettet er sandt, har man her et rigtig godt bud.

Det er forunderlige tider, hvor information kan nå verden rundt på få sekunder, men desværre gør sig således også gældende for falske informationer.

Da coronavirus for alvor begyndte at sprede sig til hele verden, var der en periode med stor usikkerhed omkring sygdommen, hvordan den præcist smittede og hvilke symptomer der kunne følge med.

Det betød at en masse falske informationer blev delt på nettet, noget i god tro, men andet med andre motiver.

Mon ikke det rygte, eller ’information’ en britisk mor fik tilsendt af en ven, var en af den slags, man godt fra starten vidste ikke var sand.

Også igen, Moren hoppede i med begge ben – Det skriver The Sun.

Hun fik tilsendt en ’informationsvideo’ af en ven, og denne video havde et helt særligt trick til hvordan, man kunne undgå coronasmitte.

Man skulle egentlig bare drikke sin egen morgenurin, og det skulle angiveligt være nok til, at coronavirus ville lade en være i fred.

Kvinden har fortalt organisationen Healthwatch Central, at han havde set flere videoer, alle med det samme budskab, og det var derfor hun besluttede sig for at familien skulle benytte sig af metoden.

Det blev i alt til fire dage, med urin først ud af kroppen, og så ind igen, som en morgenrutine. Hvorfor familien stoppede deres kamp mod corona, melder historien intet om, men fortællingen om den uheldige familie, kan få konsekvenser på længere sigt.

Healthwatch Central, der undersøger informationer om sygdomme, skal nemlig snart holde et møde, hvor falsk information om sygdomme, og hvordan dette bekæmpes i befolkningen, er i centrum.