Betalte for et dyrere flysæde, men fik det ikke: Da han hørte årsagen, blev han rasende

01/10/2023 12:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Han fik at vide, at han kan ikke kunne få det sæde, han havde betalt for. Da han hørte årsagen, blev han rasende.

Mest læste i dag

Normalt er det sjældent et problem for folk at skifte plads, hvis de kan hjælpe en familie eller et kærestepar med at sidde sammen.

Men hvis du har betalt ekstra for en bedre plads, kan situationen ændre sig dramatisk. I sådan en situation er det sjældent, at du har lyst til at opgive din plads.

Dette var netop tilfældet for en mand, der havde betalt ekstra for en vinduesplads, som han ikke fik lov til at sidde i, fordi en mor ønskede at sidde ved siden af sit barn.

Den unge dreng skulle faktisk have siddet på den anden side af gangen sammen med sin bedstemor, men han besatte mandens plads, inden han selv gik om bord på flyet.

Da hans mor nægtede at flytte drengen, søgte manden hjælp fra flypersonalet, men de støttede familiens beslutning.

Den frustrerede og vrede mand har delt sin historie på Reddit, ifølge Mirror. Han forklarer i sit opslag, at det drejede sig om en lang flyrejse fra Europa til Asien.

"Jeg foretrækker at sidde ved vinduet på et fly, så jeg kan nyde udsigten og ikke blive nødt til at rejse mig, når nogen skal på toilettet. Derfor betalte jeg ekstra for at reservere en vinduesplads," skriver han.

Selvom han havde betalt ekstra for at få en bedre plads, blev han alligevel bedt om at tage en anden plads.

"Stewardessen bad mig indtrængende om at tage den anden plads og forsøgte at pålægge mig skyldfølelse ved at sige: 'Jeg vil ikke adskille mor og barn'," fortsætter han.

"Jeg forklarede meget roligt, at jeg havde reserveret pladsen og betalt ekstra for den. Jeg forventede, at de ville overholde deres løfte om, at jeg kunne sidde på den reserverede plads."

Dette fik stewardessen til at kontakte en anden medarbejder fra flypersonalet for at rådføre sig om situationen. Desværre vendte hun tilbage med en besked, som han ikke havde håbet på.

"Efter et par minutter kom hun tilbage og meddelte mig, at hun havde konsulteret sin overordnede, og jeg blev desværre nødt til at tage plads ved siden af bedstemoren, da de ikke ønskede at adskille mor og barn," skriver han.

Han satte sig modvilligt på den anden plads for at undgå en konflikt, der kunne få ham smidt af flyet.

Han afslutter sit opslag ved at nævne, at han har indgivet en officiel klage og spørger, om han er urimelig i sin reaktion.

"Efter rejsen indgav jeg en officiel klage til flyselskabet vedrørende hele episoden. Jeg venter stadig på deres svar. Er jeg dum for at insistere på at få den plads, jeg havde betalt ekstra for?" spørger han.

Mange Reddit-brugere har reageret på hans opslag, og ingen af dem mener, at flyselskabet eller den anden familie opførte sig korrekt, da han havde betalt for en vinduesplads.

"Absolut ikke. 100% ikke dum. Du fortjener det, du har betalt for," lød en af kommentarerne.

"Hvis nogen kalder dig dum, er de selv dumme! Du har betalt ekstra for pladsen, så du fortjener den. Jeg håber, de refunderer dig eller noget i den retning," skrev en anden.