Betalte for dyrere sæde på fly, men fik det ikke: Efter at have hørt årsagen, blev han rasende

12/07/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Han fik at vide, at han kan ikke kunne få det sæde, han havde betalt for. Da han hørte årsagen, blev han rasende.

Mest læste i dag

Normalt er det sjældent et problem for folk at skifte sæde, hvis det kan hjælpe en familie eller et par med at være sammen.

Men hvis du har betalt ekstra for en bedre plads, kan det være en helt anden situation. I sådanne tilfælde har du sandsynligvis ikke lyst til at opgive din plads.

Dette var præcis, hvad der skete for en mand, der havde betalt ekstra for et vinduesæde, som han ikke fik lov til at sidde i, fordi en mor ønskede at sidde ved siden af sit barn.

Den unge dreng skulle have siddet på den modsatte side af midtergangen sammen med sin bedstemor, men han tog mandens sæde, før han selv gik om bord på flyet.

Da drengens mor nægtede at flytte ham, henvendte manden sig til personalet om bord, men de var ikke til stor hjælp. De valgte at støtte familien.

Den forargede og vrede mand delte sin historie på Reddit, ifølge Mirror. I sit indlæg skrev han endda, at det var en lang flyrejse fra Europa til Asien.

"Jeg kan godt lide at sidde ved vinduet i et fly, så jeg kan kigge ud og undgå at skulle rejse mig, når nogen skal på toilettet. Derfor betalte jeg ekstra for at reservere et vinduesæde," skrev han.

Selvom han havde betalt ekstra for en bedre plads, fik han at vide, at han ikke kunne sidde der.

"Stewardessen bad mig indtrængende om at tage den anden plads og forsøgte at få mig til at føle skyld ved at sige: 'Jeg vil ikke adskille mor og barn'," fortsatte han.

"Jeg forklarede roligt, at jeg havde reserveret den plads og betalt ekstra for det. Jeg forventede, at de ville overholde deres løfte om, at jeg kunne sidde på den reserverede plads."

Dette fik stewardessen til at søge råd fra en anden besætningsmedlem, men hun vendte ikke tilbage med det svar, han håbede på.

"Efter et par minutter kom hun tilbage og fortalte mig, at hun havde talt med sin overordnede og sagde, at jeg desværre skulle sidde ved siden af bedstemoren, fordi de ikke ønskede at adskille mor og barn," skrev han.

"Jeg satte mig modvilligt i den anden plads og ønskede ikke at lave ballade, der kunne få mig smidt af flyet."

Han afsluttede sit indlæg ved at sige, at han havde indgivet en formel klage og spurgte, om han var den, der havde misforstået situationen.

"Efter rejsen indsendte jeg en officiel klage til flyselskabet om hele episoden. Jeg venter stadig på deres svar. Er jeg dum for at insistere på at få den plads, jeg betalte ekstra for?" spurgte han.

Mange mennesker har reageret på hans indlæg, og ingen af dem mener, at flyselskabet eller den anden familie handlede korrekt i situationen, da han havde betalt for et vinduesæde.