Ansatte 'traumatiseret': Meghan Markle var en 'uhyrlig mobber'

07/03/2021 12:58

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Meghan Markle gik efter sigende amok da et tæppe var den "forkerte nuance af rød", og ifølge kilder gjorde hendes udbrud at store dele af personalet var på randen til at sige op.

Der har længe været stort fokus på Meghan Markle og hendes mand Prins Harry, efter parret besluttede at flytte fra det royale liv i England, og slå sig ned i Los Angeles.

Amerikanerne har taget imod parret med åbne arme, og mediebevågenheden er derfor nærmest lige så stor, som da parret boede i England.

Nu er der kommet påstande om, at hertuginden af ​​Sussex både mobbede og ydmygede hjælpere på Kensington Palace, hvilket hun benægte - det skriver The Sun.

Ifølge en rapport i Sunday Times hævder en tidligere assistent til et af de ældste medlemmer af den kongelige familie at "halvdelen af ​​personalet truede med at sige op" over spændinger, der angiveligt var forårsaget af Meghan Markle.

En anden kilde fra Kensington Palace har støttet op om rygterne ved at udtale: "Hele husstanden var ved at stoppe ... det var drama, drama, drama med de to."

Ifølge den tidligere assistent nåede spændingen mellem ansatte og royale nye højder, da Meghan var vært for et arrangement i Sandringham, kort inden parrets forlovelse.

Hun havde bestilt personligt broderede røde tæpper til hver gæst, men var angiveligt alt andet end tilfreds, med det hun modtog.

"Da de ankom, var de ikke den rigtige nuance af rødt for Meghan, og hun gik amok på Melissa,”

Melissa var Meghans tidligere personlige assistent, og ifølge kilden forlod Melissa sin stilling, efter at være blevet "traumatiseret" på grund af Meghans ustabile opførsel.

Kilden fortsætter og fortæller: Hun ledte konstant efter årsager til at føle sig snydt. Hun ville også skabe drama fra starten,”

Buckingham Palace undersøger beskyldninger om, at Meghan var en "uhyrlig mobber" for hendes personale, før hun forlod Storbritannien sidste år.

Kilden fortæller om flere episoder, hvor Meghan Markle har opført sig upassende overfor personalet, og at Harry sågar også skulle have medvirket til den ubehagelige stemning. Han skulle blandt andet på et tidspunkt have råbt: “Hvad end Meghan vil have, det får Meghan,” af en ansat.