Ana har 2 børn - bliver lagt for had, når folk hører, hvem faren er

10/01/2024 05:07

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
De har valgt at stå frem for at kæmpe for deres kærlighed.

Mest læste i dag

Ana Parra fra Barcelona, Spanien, har afsløret, at hun deler to børn med sin drømmemand, og sammen kæmper de for retten til at gifte sig, ifølge Express.

Hun delte sin historie om, hvordan hendes mor og hun blev forladt af hendes far i barndommen.

"Du har en bror"

Da hun blev ældre, opdagede hun, at hun havde en halvsøskende ved navn Daniel, men de mødtes ikke, før hun var 20 år gammel.

Efter at have fundet Daniel på Facebook og mødt ham for første gang, indrømmede Ana, at der opstod kemi mellem dem. Trods initial modstand og forsøg på at holde afstand, udviklede de følelser for hinanden.

Prøvede at holde sig væk - varede et par dage

Hun forklarede: "Vi ønskede ikke at indse det, vi var vrede på os selv, fordi det var svært at indrømme og bryde det tabu: Vi er søskende, selvom vi ikke havde det sådan."

Parret forsøgte at lade som om, intet var sket, men efter et par dage mødtes de igen og har været uadskillelige siden.

Sandhed og konsekvens

Flere år senere, mens de var på ferie i London, valgte de at offentligt erkende deres forhold som halvsøskende. De delte deres usædvanlige kærlighedshistorie på spansk tv tidligere på året for at undgå gentagne forklaringer.

Selvom de har mødt kritik, forsøger Ana og Daniel at ignorere de sårende kommentarer. Parret, der har to børn sammen på fem og tre år, ønsker at blive lovligt gift i Spanien. Dog er ægteskab mellem direkte slægtninge forbudt ifølge den spanske civillov, selvom incest mellem voksne er tilladt.

Ana kommenterede samfundets behov for at udvikle sig og ikke forblive bundet af traditionalisme, og hun sammenlignede det med tidligere modstand mod homoseksuelle ægteskaber.

Hun understregede, at de elsker hinanden, og at kærligheden bør sejre, idet de hævdede, at deres forhold ikke skader nogen, og at de ønsker at dele deres historie for at skabe forståelse.