6-årig pige og forældre skudt af nabo, der blev vred over, at bold landede i baghave

01/03/2024 20:34

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
En 6-årig pige og hendes forældre blev skudt af en vred nabo, der var rasende over, at en bold var havnet i hans baghave.

Mest læste i dag

En blot 6-årig pige og hendes forældre blev skudt af en nabo. Han blev rasende over, at en basketball var havnet i hans baghave. Ifølge The Guardian fik det Robert Singletary til at finde sit skydevåben, som han dernæst brugte mod både den lille pige og hendes forældre.

Skyderiet fandt sted i North Carolina i USA på et tidspunkt, hvor flere børn var ude at lege med en bold. Derfor kunne der potentielt have været flere ofre.

Ifølge flere naboer i området, var Robert kort tid forinden flyttet ind i huset. Det var heller ikke første gang, at han blev vred på børn, der legede i området. Derimod var det noget, der var sket flere gange før.

Vidner på stedet kunne dengang fortælle, at han var kommet ud af sit hus, fordi han var vred over, at en bold var havnet i hans have. Denne gang valgte han dog ikke blot at skælde ud over det, men i stedet begyndte han at skyde mod naboen.

William White og hans 6-årige datter Kinsley blev alvorligt såret under skyderiet. William havde også et våben på sige, som han forsøgte at bruge til at ramme Robert. Han fik dog ikke ram på ham, inden han forlod stedet.

"Han kiggede på min mand og min datter og sagde til dem: 'Jeg dræber jer'," sagde Kinsleys mor, Ashley Hilderbrand, ifølge The Guardian.

Den lille pige blev såret i kinden, mens hendes far, William White, blev alvorligt såret efter at være blevet skudt i ryggen. Moderen fik lette skader efter at være blevet strejfet af en kugle.