28-årig kvinde tog til kiropraktor: Kort tid efter var hun lam.

26/08/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
En 28-årig kvinde kan ikke længere gå, tale, spise eller trække vejret uden hjælp, efter at en tur til kiropraktoren gik helt galt.

Mest læste i dag

28-årige Caitlin Jensen oplevede en skæbnesvanger hændelse, da hun besøgte sin kiropraktor for en nakkejustering. Under behandlingen gik det forfærdeligt galt, og hun fik en uhyggelig reaktion, der resulterede i afbrydelse af blodtilførslen til hendes hjerne.

Den unge kvinde, der nyligt havde afsluttet sin universitetsuddannelse, havde for blot 21 minutter siden læst den sidste besked fra sin mor, da katastrofen indtraf.

Dette uheld førte til et slagtilfælde, der nu har efterladt hende uden evnen til at tale, gå, spise eller trække vejret selv. Den triste udvikling er blevet rapporteret af Daily Star.

Caitlins mor, Darlene Jensen på 49 år, har delt, hvordan hendes datter kæmper videre, på trods af hendes lammelse. Darlene er endda nødt til at sove på Caitlins værelse for at sikre, at hun ikke kvæles i sit eget spyt.

På den skæbnesvangre dag troede Darlene først, at Caitlins svimmelhed var årsagen til hendes udfordringer. Tanken om, at det var en alvorlig komplikation, strejfede hende ikke, og hun valgte at besøge sin datter med den overbevisning, at situationen hurtigt ville blive bedre.

Men virkeligheden var langt mere skræmmende. Ved ankomsten til klinikken, hvor Caitlin modtog behandling, stod Darlene over for synet af sin egen datter blive indlæst i en ambulance.

Nakkejusteringen var gået forfærdeligt galt, hvilket udløste slagtilfældet og forværrede Caitlins tilstand betydeligt.

Caitlin blev straks transporteret til Shepherd Center-hospitalet i Atlanta, USA, hvor hun blev tilsluttet en respirator.

Darlene afslørede, at Caitlin faktisk havde overvejet at aflyse sin aftale hos kiropraktoren den skæbnesvangre dag, da hun følte, hun ikke behøvede behandlingen.

Selvom Caitlin var overbevist om, at det ikke var nødvendigt, insisterede hendes mor på, at hun ikke skulle aflyse i sidste øjeblik.

Heldigvis forblev Caitlins kognitive funktioner intakte, ifølge The Mirror. Dette har muliggjort en læringsproces, hvor hendes mor nu underviser hende, herunder i alfabetet.

Caitlin har bevaret evnen til at nikke, give tommel op og lave mundbevægelser. Hendes to støttehunde bistår hende også i denne svære tid. For at støtte Caitlin under hendes hospitalsophold er der blevet oprettet en indsamling på GoFundMe.