27-årig blev påkørt og fik at vide, at hun aldrig ville gå igen: Så chokerede hun lægerne

27/05/2023 20:42

|

Thea Andersen

Foto: Facebook
Haddie Borbélys modbeviste lægerne, da en ulykke ødelagde hendes ben.

Mest læste i dag

En tragisk hændelse ændrede pludselig 27-årige Haddie Borbélys liv, da en uopmærksom bilist, der var optaget af sin mobiltelefon, påkørte hende og efterlod hende uden evnen til at gå igen.

Ifølge Sosialnytt fik Haddie Borbélys, der tidligere hjalp andre som sygeplejerske, nu selv brug for hjælp.

Adskillige læger kæmpede for at redde Haddies liv efter ulykken, hvor hun havde pådraget sig alvorlig personskade i form af brud og indre blødning.

Da hun endelig kom til bevidsthed, blev hun mødt af en knusende besked fra lægerne: "Du kommer aldrig til at gå igen."

Foto: Facebook

Men Haddie nægtede at opgive håbet. Med sin medicinske baggrund vidste hun, hvor vigtig træning og optimisme er i genopretningsprocessen.

Overraskende nok gjorde Haddie bemærkelsesværdige fremskridt, der chokerede lægerne.

- Vær stærk, for tingene bliver bedre. Selvom det stormer nu, varer det aldrig ved. Det, jeg elsker ved begge disse billeder, er, at jeg stadig smiler bredt. Selv i regnvejr med to brækkede ben fortsatte jeg med at smile. Livet udsætter os for alle slags udfordringer - nogle små, nogle store og nogle, der vender vores liv på hovedet. Men det menneskelige sind er magtfuldt, og jeg tror virkelig på, at alle situationer kan forbedres, hvis vi nærmer os dem med en positiv indstilling, har Haddie efterfølgende sagt.

- Som de siger, vil en negativ holdning aldrig give et positivt resultat. Så selv når det er svært, skal du finde noget positivt i din dag og smil. Et smil er det smukkeste, du nogensinde kan have, tilføjede hun.

Haddie nægtede at tro på beskeden om, at hun aldrig ville kunne gå igen. Hun var fast besluttet på at modbevise det, og det er lykkedes hende gennem en række operationer, intens genoptræning og en ubrydelig vilje.

I dag har hun to velfungerende ben, som både kan gå og danse.