24-årige Annas Botox-behandling gik helt galt: Resultatet blev et 'skævt' ansigt

27/08/2023 15:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En ung kvinde har afsløret, at hun betalt for Botox, hvilket endte med at gå helt galt.

Mest læste i dag

Når man ønsker at reducere rynker eller fine linjer, vælger mange ofte Botox som løsningen. Dette var også tilfældet for den 24-årige Anna Paul, der besluttede sig for at benytte sig af denne metode.

Desværre for den unge kvinde forløb det ikke helt som planlagt.

Anna afslørede dette i en video, som hun delte på det sociale medie TikTok, ifølge The Sun. I videoen forklarer hun, at hendes ansigt endte med at blive skævt efter behandlingen.

"I går fik jeg filler i hagen," deler hun i videoen og viser samtidig nogle blå mærker på ansigtet.

Anna plejer at få filler i hagen årligt, men denne gang besluttede hun sig for at gøre lidt ekstra for sig selv. Det resulterede i, at hun også fik injiceret Botox omkring munden.

"Jeg har nogle meget markante linjer her. Så kvinden sagde: 'Perfekt, vi injicerer lidt Botox i hver side,'" beretter hun.

Efter behandlingen opdagede den 24-årige kvinde, at resultatet ikke var som forventet. Årsagen var, at der var blevet injiceret forskellige mængder Botox i de to sider af hendes ansigt.

Anna havde derfor fået for meget Botox i den ene side og "ikke nok" i den anden. Dette resulterede i en asymmetrisk mund, der hældede let mod den ene side.

Da hun opdagede fejlen, tog hun straks kontakt til klinikken, der havde udført behandlingen. Selvom hun blev inviteret til at komme ind med det samme, afslørede Anna, at klinikken var "meget langt væk." Dette tvang hende til at gå rundt med en skæv mund i flere dage.

"I videoen beskriver Anna sin frygt, og inden længe gik den viralt på TikTok, hvor den er blevet set mere end 6,9 millioner gange på få dage.

I kommentarsektionen har over 1.000 personer givet deres mening til kende. Flere har forsøgt at forsikre Anna om, at situationen ikke er så slem.

"99,9% af os kan ikke se det. Du er perfekt," skrev en bruger.

"Botox tager en uge eller mere, før det sætter sig," lød det fra en anden.

"Jeg sætter pris på, hvor åben du er omkring dine behandlinger. Det er virkelig fantastisk for den yngre generation," skrev en tredje.