2-årige Jakob spiste populær frugt: Få minutter senere mistede han livet

13/09/2023 06:52

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Tragedien har påvirket familien dybt.

Mest læste i dag

Et forældrepars værste mareridt blev til virkelighed, da de skulle spise på en restaurant.

En ellers hyggelig familiemiddag på Pizza Hut i Hartlepool, England, tog en tragisk og forfærdelig drejning for forældreparret Abigail og David, da deres toårige søn, Jakob, mistede livet.

Sosialnytt rapporterer om denne hjerteskærende begivenhed.

Den toårige Jakob spiste en vindrue, hvilket førte til, at han pludselig ikke kunne trække vejret.

Druens størrelse og form kan potentielt blokere luftvejene hos små børn, en risiko, som ikke alle forældre er klar over.

Jakob blev hastet til hospitalet efter at have fået druen i gal hals, men selv lægernes indsats kunne ikke redde den unge dreng.

På hospitalet, omgivet af nære venner og pårørende, tog Jakob sit sidste åndedrag. Moderen, Abigail, delte dette hjerteskærende øjeblik med verden i et Facebook-opslag, hvor hun skrev, at hendes lille dreng nu havde "fået sine englevinger."

Desværre er Jakobs død ikke en isoleret hændelse, da man tidligere har hørt om små børn, der er kommet til skade med forskellige madvarer.

Forældre opfordres nu til at være opmærksomme på de potentielle risici, som madvarer kan udgøre for småbørn.

Specialister inden for området anbefaler at skære druer i mindre stykker eller fjerne skindet for at minimere risikoen for kvælning.

Jakobs alt for tidlige farvel minder os om vigtigheden af opmærksomhed og forsigtighed i børns omgivelser. Derudover er det vigtigt at være klar over, at andre madvarer også kan udgøre en risiko for, at små børn ikke kan trække vejret.