Nu sker det endelig: Jonas Vingegaard deler godt nyt

07/09/2023 10:35

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Den forsvarende Tour-vinder taler ud om den lyse fremtid.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard imponerede verden med sin præstation i Tour de France igen i år, da han for anden gang stolt og fortjent kunne erklæres som vinder af verdens største cykelløb.

Men siden da er det gået ned ad bakke for bjergrytteren.

Vingegaard er nu midt i en ny udfordring på de spanske landeveje i Vuelta a España, hvor han indtager syvendepladsen i det samlede klassement, 2 minutter og 22 sekunder bag hans holdkammerat Sepp Kuss, der fører løbet. En imponerende præstation, når man tænker på de udfordringer, han har stået overfor.

Vingegaard havde ikke den optimale optakt til Vuelta a España, da han kørte sig helt ud i Tour de France og efterfølgende havde begrænset træningstid forud for dette løb. Tilmed har han måttet kæmpe med maveproblemer, der har gjort det endnu mere udfordrende.

Efter onsdagens etape kom der dog en positiv melding fra den danske cykelstjerne., skriver Ekstra Bladet.

- Jeg havde det bedre i dag, sagde Vingegaard til TV 2 Sport. Det er en opmuntring for både ham selv og hans fans, der håber på, at han kan genvinde sin styrke og fortsætte med at konkurrere på højeste niveau.

Men heldigvis Kan Jonas se frem til lidt af en hjemmebanefordel de næste par dage i sadlen.

De kommende dage byder på bjerge, og det er her danskeren i særdeleshed brillerer.

- Jeg tror, at det, jeg har haft det lidt svært ved, er det eksplosive. Så jeg glæder mig til at komme ind i de lange stigninger, uddyber Tour-vinderen til mediet.

Jonas Vingegaard's kamp mod udfordringerne og hans målrettede tilgang til bjergene lover spændende dage i Vuelta a España, og det danske cykelpublikum holder vejret i spænding for at se, hvad han kan opnå i de kommende etaper.