Holger Rune uddeler æg

12/05/2023 09:59

|

Thea Andersen

Foto: Wikimedia Commons
Danske Holger Rune-fans har i stigende grad opdaget, at de kan se tennis-idolets kampe direkte på app og hjemmeside hos Danske Spil. Danskerens står for årets to mest sete streams hos spiludbyderen.

Mest læste i dag

Holger Rune er efterhånden begyndt at trække store overskrifter og han er i den grad også begyndt at trække seere til sine kampe.

Det kan de mærke hos Danske Spil, som streamer alle Holger Runes tennis-kampe direkte på danskespil.dk og i appen, skriver spilselskabet i en pressemeddelelse.

- På Danske Spils hjemmeside har man længe kunnet streame fodboldkampe fra både de største og mest populære ligaer og pokalturneringer og på divisionsfodbold, men på det seneste har vi set en klar tendens i seertallene, siger teamleder Christian Nyberg fra Danske Licens Spil og tilføjer:

- Teenageren Holger Rune fra Gentofte er helt på egen hånd godt i gang med at overhale Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Dortmund, Bayern München… ja, sågar håndboldlandsholdenes slutrunde-kampe.

Den overvældende interesse for tenniskometen vejer altså tungt i seertallene hos Danske Spils streaming. Og der er mere på vej, forventer man.

- Vi er glade for, at vores kunder for alvor er begyndt at følge med i Holger Runes kampe også på vores kanaler. I takt med at han er rykket op ad verdensranglisten er det tydeligt at se, at flere og flere har opdaget, at han næsten altid er garant for underholdende spil i verdensklasse, siger Christian Nyberg og tilføjer:

- Lige nu er årets to mest sete streams hos os Holger Runes finaler ved ATP-turneringen i Monte Carlo og ved den efterfølgende turnering i München, og vi forventer sådan set, at han ved årets udgang sidder på samtlige topplaceringer på seerlisten.

Seertallene afslører også tydeligt, at det først og fremmest er mobil-visningerne, der er populære: 9 ud af 10 seere følger med på mobiltelefonens skærm i stedet for på computeren hjemme på skrivebordet.

- Holger Rune spiller ofte rundt omkring i verden og i andre tidszoner, og det passer ofte med, at man kan følge med, mens man sidder i bussen på vej til eller fra arbejde, eller mens man venter på, at elbilen er ladet helt op, siger Christian Nyberg.

Hvis man vil se Holger Runes kampe – eller fodbold, håndbold, bordtennis, ishockey eller en af de mange andre sportsgrene - på danskespil.dk eller i appen, så kræver det, at man har en konto med et indestående, eller at man har placeret et væddemål indenfor det seneste døgn.

Næste mulighed for at se Holger Rune på Danskespil.dk er hans opgør i anden runde ved ATP-turneringen i Rom – den kamp spilles i dag fredag.