Prins Harry 'gik amok' over prins Williams fem ord: Det forandrede deres forhold for altid

26/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Prins Harry blev rasende, da hans storebror prins William spurgte ham om noget, da Harry blev forlovet med Meghan.

Mest læste i dag

Prins Harry angiveligt eksploderede i vrede, efter prins William ifølge påstande udtalte fem ord, der skulle for evigt forandre situationen. Dette berettes af Daily Star.

Sussex-hertugen blev forlovet med Meghan Markle i november 2017, og blot seks måneder senere, i maj 2018, indgik de ægteskab.

Selvom nyheden om deres forlovelse normalt ville være en tid med glæde for det kommende par, reagerede Harry tilsyneladende med raseri overfor sin bror. Ifølge Daily Telegraph havde William stillet det spørgsmål, der skulle vise sig at have stor indflydelse: "Er du virkelig sikker på dette?"

En anonym kilde, citeret af The Sun, påstår at Harry gik fuldstændig i selvsving og skal have sagt: "Du forsøger at smadre denne forbindelse, inden den overhovedet er startet."

Andre ubekræftede kilder har også antydet, at Kate og William ikke gjorde den store indsats for at få Meghan til at føle sig velkommen, da hun flyttede til Storbritannien.

"Man må ikke glemme, at Kate og Harry altid havde et nært forhold," fremgår det fra en kilde.

"Der var ikke en direkte rivalisering mellem brødrene, men mere en følelse af at konkurrere om, hvem der kunne lede deres separate initiativer."

Efterfølgende forlod Harry og Meghan Royal Foundation, en velgørenhedsorganisation de havde delt med William og Harry, for at etablere deres egen.

Inden han stiftede bekendtskab med Meghan, følte Harry sig angiveligt også som en outsider. Dog skulle han, ifølge påstande, have genfundet sin selvtillid til at skabe forandringer, da han mødte skuespillerinden.

Spekulationerne om en skævhed mellem brødrene blev intensiveret sidste år, da Sussex-hertugen i et interview med Oprah Winfrey indrømmede, at han og William var på 'forskellige stier'. Eftersom Harry nu bor i USA, har kontakt mellem brødrene været begrænset.

Dette var dog ikke første gang, Harry nævnte at være på 'forskellige stier' fra sin bror.

"I sandhed følger vi forskellige stier," udtalte prins Harry i et interview med ITV-værten Tom Bradby i 2019.

"Det er uundgåeligt, når man tager i betragtning denne rolle, dette job og familiens belastninger. Men vi er og forbliver brødre. Selvom vores nuværende retninger er forskellige, vil jeg altid være der for ham, da jeg ved, at han altid vil være der for mig," tilføjede den nu 37-årige prins Harry også.