Meghan Markle har ændret mening: Nu vil hun tilbage

26/07/2023 22:06

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Meghan Markle har fortrudt sin beslutning, og leder nu efter en måde, hvorpå hun kan vende tilbage til Hollywood.

Mest læste i dag

En kongelig ekspert og forfatter påstår, at Meghan Markles recente handlinger antyder, at hun ønsker at genoptage sin karriere i Hollywood.

Den royale ekspert, Tom Bower, diskuterede på 'Don Wootton Tonight' de seneste rygter om, at Meghan Markle muligvis er i betragtning til en rolle i filmen 'The Bodyguard'.

I programmet afslørede han, at Meghan Markle har været usikker på, hvilken retning hun skal tage i sit liv og sin karriere.

"Forrige uge talte vi om, at hun havde en svær uge, og at hun virkelig ikke ved, hvad hun skal gøre," citerede Daily Star Tom Bower for at sige.

Han er også af den opfattelse, at det er Meghan Markles egne publicister, der har lækket historien om, at Kevin Costner skulle være interesseret i at have hende med i en ny version af 'The Bodyguard'.

"Så som en respons på, at hendes publicister denne uge har lækket den latterlige historie om, at Kevin Costner vil have hende med i en ny version af filmen The Bodyguard, vender Meghan tilbage til Hollywood, hvor hun oprindeligt kom fra. Men hun har brug for at føle sig ønsket," udtalte han.

Tom Bower blev også spurgt om sin mening om de seneste rygter om ægteskabelige problemer mellem Meghan og prins Harry.

Ifølge Bower er der imidlertid ingen sandhed i disse påstande. Tværtimod ser han det som et tegn på et moderne ægteskab, at de begge har ambitioner om at forfølge deres individuelle karrierer, og at det ikke nødvendigvis indikerer problemer i ægteskabet.

"Det er bare et moderne ægteskab. Folk har forskellige interesser. Til alle dem på Twitter, der siger, at de er på randen af skilsmisse... Jeg siger, at jeg vil se beviserne først," sagde han.

For nylig rapporterede Daily Star, at Meghan Markle er blevet rådet til at opgive prins Harry, hvis hun ønsker at redde sin skuespillerkarriere.

Eftersom parret ikke længere har royale forpligtelser og ingen af dem har fast arbejde, er der nu mulighed for, at de begge kan forfølge deres individuelle interesser uden for kongehuset.