Én detalje tager alt opmærksomheden ved Kong Charles' kroning: Hvad sker der med hans pølsefingre

08/05/2023 11:44

|

Rikki Jørgensen

Foto: TikTok
Det var en stor dag i lørdags. Storbritannien var nærmest i undtagelsestilstand, da Kong Charles skulle krones. Der var dog en detalje ved kroningen, som tog mere opmærksomhed, end Kongen selv havde ønsket. De kongelige pølsefingre.

Mest læste i dag

De sociale medier er svømmet over med videoer af Kong Charles' fingre, der tilsyneladende er både hævede og røde.

Videoerne har givet grobund for mange spekulationer, men det er bestemt ikke første gang, at Storbritanniens nye konge har måtte lægge ører til kommentarer om sine fingre.

Ifølge avisen "Mirror" har kongen endda selv lavet sjov med sine "pølsefingre". Det skete tilbage i 2012, hvor han havde været på en lang flyvetur til Australien, og hans fingre var hævet voldsomt op.

På officielle billeder af kong Charles og hans kone Camilla, som blev offentliggjort før kroningen, kan man se, at kongen enten gemmer sine hænder bag ryggen eller lægger dem elegant i lommerne på sin jakke.

Et enkelt billede er flere gange blevet fremhævet på sociale medier, som i nedenstående video, hvor det er meget tydeligt, at Kong Charles har et problem med sine hænder.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ifølge en læge kan hævede fingre skyldes væskeophobning i kroppen. Det kan være forårsaget af forskellige helbredstilstande, herunder betændelsestilstande, gigt, bakterielle infektioner og endda tuberkulose.

Bekymringen for kongens helbred viste sig endda i populære Google-søgninger, hvor "Charles' 'pølsefingre'" var blandt de ti mest søgte søgefraser i Storbritannien.

Nedenfor kan de se en video fra kroningen, hvor Charles' fingre udstilles.

Hvad synes du? Tror du, der er et sundhedsproblem for den nye konge?