Tv-vært ramt af blodprop under graviditet

23/06/2023 17:03

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com
Under den første graviditet fik hun svangerskabsforgiftning og i den anden fik hun en blodprop.

Mest læste i dag

Ret voldsom.

Sådan beskriver TV3-vært Helle Smidstrup den oplevelse, hun havde under sin anden graviditet, i et interview med Alt for damerne.

I interviewet fortæller Smidstrup blandt andet, at hun var otte måneder henne i graviditeten med sin yngste, da hun pludselig fik vejrtrækningsproblemer og måtte til en kontrol ved lægen. Ved lægen viste det sig, at hun havde fået 'en kæmpe blodprop' i den ene lunge.

- Det var en rimelig stor forskrækkelse, at jeg pludselig havde en stor blodprop i lungen, samtidig med at jeg havde et barn i maven. Det var ret voldsomt, siger hun.

Den kendte tv-vært fortæller videre, at det har ændret hendes syn på sundhed.

- Efter det havde jeg det sådan, at man jo aldrig vidste, om der pludselig var noget, der ville ramme en, og derfor skulle min krop kunne stå imod lidt af hvert. Og så blev det ekstra vigtigt for mig at være stærk, siger Helle Smidstrup, der samtidigt understreger, hvor vigtig den mentale del også er.

Første graviditet

Ikke nok med det blev hun også ramt af svangerskabsforgiftning, da hun var gravid med sin ældste datter. Det har således været to voldsomme graviditeter for tv-værten.

Heldigvis har hun det godt den dag i dag. Det fortæller hun i et opslag på Instagram.

- Heldigvis har jeg det godt i dag, og så arbejder vi stadig lidt på det med at blive stærk, lyder det i opslaget fra Smidstrup.

Helle Smidstrup, der er gift med René Schrøder, er vært og reporter på TV3 SPORT og Viaplay.