Tog med fyr hjem efter date: Fik et chok over fund på badeværelset

07/06/2023 19:17

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Et kort visit på badeværelset hos fyren hun havde været på date med, var nok til at få hende til at flygte med det samme.

Mest læste i dag

En ung kvinde har afsløret, at hendes date slet ikke gik, som hun havde regnet med. Hun blev nemlig mødt af en chokerende opdagelse på hans badeværelse, som fik hende til at forlade stedet med det samme. 

I en video, som hun har delt på det sociale medie TikTok, viser hun det bizarre fund på badeværelset. I alt 17 genstande stod i hans brusekabine, hvilket var nok til at få hende til at afbryde deres date med det samme. 

Jordan McNally er influencer, og har skabt et navn for sig selv, ved at dele ud af lidt af hvert. I forhold til mange andre influencere, vælger hun nemlig også at dele de mindre pæne og mere bizarre dele af livet. 

Foto: Tiktok

Det er netop det, hun har gjort i den nylige video på TikTok. Her viser hun, at hun har gjort en chokerende opdagelse på badeværelset, efter at være taget med hjem til en date. Det skriver The Sun

"Jeg er lige kommet hjem til ham, og er inde på hans badeværelse. Hvad fanden er det?!" siger hun i videoen. 

Derefter retter hun kameraet mod brusekabinen, hvor overraskelsen gemmer sig. Her kan man se, at han har hele 17 flasker med bodywash af mærket Herbal Essences stående. 

Foto: Tiktok

Umiddelbart inden video stopper, rettet hun igen kameraet med sig selv. Her viser hun med al tydelighed, at hun er chokeret over sit fund. 

"Jeg forfalsker en nødsituation i familien og smutter," har hun skrevet som tekst til sin video. 

I kommentarsporet under videoen, er der flere, der har givet deres mening til kende. Langt de fleste har givet udtryk for, at de synes, at det er enten underligt eller skræmmende at have så mange flasker med bodywash. 

"Jeg ville virkelig have brug for at vide, hvad formålet var. Ellers ville jeg aldrig kunne falde til ro," er der en person, der har kommenteret. 

"Hvordan skal han nogensinde kunne forklare det her?" lød det fra en anden. 

"Jeg ved ikke hvorfor, men det giver mig kuldegysninger ned ad rygraden. Jeg ville forlade steder," skrev en tredje.