To uger med vejarbejde på E45: Se, hvordan det påvirker trafikken

17/04/2023 08:10

|

Thea Andersen

Foto: Vejdirektoratet
Cirka fem kilometer af Nordjyske Motorvej får ny asfalt i de sydgående spor fra søndag den 23. april 2023 og cirka to uger frem.

Mest læste i dag

Vejdirektoratet udskifter cirka 5 kilometer asfalt i de sydgående spor af Nordjyske Motorvej mellem rampeanlæg 37 Handest og rampeanlæg 38 Purhus.

Arbejdet begynder om aftenen søndag den 23. april 2023 og strækker sig over cirka to uger afhængig af vejret. Det bliver udført som aften- og natarbejde.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratets entreprenør starter med at fræse den gamle belægning i 10 centimeters tykkelse af. Herefter bliver nyt bærelag etableret, hvorpå det nye slidlag udlægges. Til slut påføres striber. 

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne. 

Information til trafikanter og vejens naboer

Arbejdet bliver udført i aften- og nattimerne på hverdage. Der vil blive arbejdet i tidsrummet fra klokken 18 til 06. I tilfælde af dårligt vejr kan det dog blive nødvendigt at arbejde i weekenderne.

I aften- og nattetimerne bliver trafikken afviklet via omkørsel ad rute 180, Randersvej/ Hovedvejen.

I dagtimerne er strækningen åben for trafik, dog med nedsat hastighed, hvor der skal køres på fræset overflade eller ved manglende striber.

Rasteplads Glenshøj V bliver afspærret hele døgnet frem til den 4. maj. Herefter vil den være åben i dagtimerne.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området.

Gode råd til trafikanter

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Læs mere på vejdirektoratet.dk