Tilbagekaldelse af brød solgt i butikker som Kvickly, SuperBrugsen, Coop365 med flere: Spis det ikke

26/08/2023 10:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Har du handlet i en af Coops-butikker, skal du være opmærksom på, om du har fået noget af dette brød med hjem.

Mest læste i dag

Coop Danmark A/S har offentliggjort en officiel meddelelse angående tilbagekaldelse af deres produkt med navnet "Coop Naan brød hvidløg" i pakninger af 260 g. Dette skridt er taget som følge af fundet af skimmel i nogle af pakningerne.

Specifikationer for produktet:

Produktnavn: Coop Naan brød hvidløg (2 stk, 260 g)

Stregkode (EAN-kode): 7340011311768

Holdbarhedsdato: 08.11.2023

Solgt i: Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Irma og Coop365discount.

Årsagen til tilbagekaldelsen: Efter omfattende interne kvalitetskontroller har Coop Danmark A/S opdaget tilstedeværelsen af skimmel i visse pakninger af det nævnte produkt. Dette udgør en potentiel risiko for sundheden hos forbrugerne, og derfor har virksomheden valgt at tilbagekalde produktet fra samtlige butikker.

Anbefalinger til forbrugerne: For de kunder, der har anskaffet dette pågældende produkt, anbefales det enten at returnere det til det sted, hvor det blev købt, eller at bortskaffe det forsvarligt. Forbrugere, der måtte have spørgsmål eller bekymringer vedrørende tilbagekaldelsen, opfordres til at kontakte Kvalitetschef Malene Teller Blume fra Coop Danmark direkte på telefonnummer 51593134.

Coop Danmark A/S udtrykker beklagelse for eventuelle gener og arbejder målrettet på at forhindre gentagelser af sådanne hændelser i fremtiden. Selskabets højeste prioritet er altid sikkerheden og velfærden for forbrugerne.