Tekniker tager internettet med storm: Denne iPhone-funktion kan spare dig penge

07/09/2023 11:42

|

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Der er penge at spare på at kende sin iPhones mange funktioner - og her er en af dem.

Mest læste i dag

I betragtning af, at vi alle stort set er klistret til vores telefoner fra morgen til aften - er det ret bemærkelsesværdigt, at der stadig er nogle hemmeligheder om vores elskede enheder, som vi endnu ikke kender til.

Måske du skal forberede dig på at blive blæst bag over, for teknikeksperten Abi Bouhmaida har slået benene væk under internettet med yderst brugbar skjult iPhone-funktion.

Abi, der går efter under navnet @forgoodcode på sociale medier, har delt 'hemmeligheden' med sine 1,6 millioner følgere, og her hævder han, at en bestemt funktion på din telefon er 'den mest kraftfulde app i verden'.

Abi har delt et 'livsændrende' hack i forbindelse med Apples Notes-app.

"Noter er måske bare den bedste gratis note-app, du kan bruge, forudsat at du har en iPhone eller en Mac (ideelt begge dele). Appen er spækket med funktioner, som mange note-apps opkræver penge for, så hvis du endnu ikke bruger den, vil du måske prøve den," skrev han i opslaget.

Abi forklarede, at enhver iPhone-bruger kan bruge Notes-appen til at scanne dokumenter og gemme dem som PDF-filer direkte på deres telefon.

Han leverede derefter en idiotsikker trin-for-trin demonstration for at sprede nyheden om den 'mest kraftfulde' funktion. Det skriver LADbible.

For at scanne dokumenter, siger Abi, at du blot skal åbne Notes-appen og vælge en note eller oprette en ny.

Tryk på kameraknappen nederst til venstre på skærmen, og vælg derefter 'Scan dokumenter' fra menuen.

Din skærm vil derefter tage dig til dit kamera med en instruktion til: "Placer dokumentet i rammen."

Når du er tilfreds med placeringen, scannes dit dokument automatisk, hvis din enhed er i automatisk tilstand. Hvis det ikke er det, kan du slå det til øverst til højre på skærmen.

Og hvis din telefon er i manuel tilstand, skal du blot trykke på udløserknappen.

Træk derefter i hjørnet for at justere scanningen, så den passer korrekt til siden, og tryk derefter på 'Brug scanning'.

Det eneste, der er tilbage, er enten at 'gemme' det scannede dokument eller - hvis du har lyst - fortsætte med at tilføje endnu flere scanninger.

Blandt de andre hacks, Abi har delt, var evnen til at kopiere og indsætte tekst fra et fysisk dokument i din Notes-app; del og synkroniser dine noter med venner og familie; organiser dine noter i mapper; og oprette adgangskodebeskyttede noter.

Opslaget er siden gået viralt efter at have fået mere end 718.000 likes med en lavine af kommentarer fra folk, der er ivrige efter at dele deres reaktioner.

"Dette er så hjælpsomt! Jeg har haft en iPhone i næsten 10 år, og har aldrig vidste nogen af ​​disse ting," afslørede en bruger.